NieuweRelatie is een online datingsite die ouderen een nieuwe kans in hun liefdesleven probeert te geven. Je bent immers nooit te oud om een nieuwe relatie aan te gaan met een leuke single man of vrouw! Op deze datingsite zijn voornamelijk singles actief die de veertig jaar inmiddels gepasseerd zijn. Voor deze groep kan het behoorlijk lastig zijn om in contact te komen met geschikte singles. Ze gaan immers niet meer op stap, een bezoek aan de kroeg zit er vaak niet meer in en de meeste leeftijdsgenoten hebben al een leuke man of vrouw. Om toch weer een nieuwe relatie op te kunnen bouwen biedt NieuweRelatie de oplossing. Naast NieuweRelatie zijn er nog tal van andere online datingsites die zich juist op deze doelgroep richten.

Als je eenmaal veertig jaar bent en van je partner scheidt, om welke reden dan ook, wil je een nieuwe partner die je begrijpt. Iemand met wie je een goed gesprek kunt voeren, iemand die weet waar je tegenaan loopt op deze leeftijd, enzovoorts. Veel van deze single veertigers verzamelen zich op internet, omdat de kans op succes in de liefde hier het grootst voor ze is.

Op zoek naar de liefde met NieuweRelatie

Om de kans op succes bij het vinden van een nieuwe partner zo groot mogelijk te maken, biedt NieuweRelatie een ideale uitvalsbasis. De website is overzichtelijk vormgegeven, heeft een handige structuur en beschikt over een SSL-certificaat voor de beveiliging van je persoonsgegevens. Ook voert NieuweRelatie een betrouwbaarheidscheck uit op nieuwe profielen, om de kans op nepprofielen zo klein mogelijk te maken. Nepprofielen proberen vaak geld afhandig te maken van single mannen en vrouwen, die steeds vaker en makkelijker in de mooie praatjes van deze nepprofielen trappen. Een match vind je door gebruik te maken van de handige zoekfunctie op de website. Hiermee kun je de leden van de datingsite onder meer op provincie sorteren. Zo vind je heel eenvoudig leden die bij jou in de buurt actief zijn!

De doelgroep van deze website is voornamelijk de groep met single veertigers die op zoek zijn naar een serieuze relatie met een single man of vrouw. Tijdens het aanmelden kun je veel informatie over jezelf vrijgeven door je profiel zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Op deze manier krijgen andere leden van de datingsite een steeds beter beeld van je, wat de kans op een succesvolle match groter maakt. Ook geeft NieuweRelatie je een aantal handige tips over welke informatie je het beste kunt delen en welke informatie je beter voor jezelf kunt houden in de beginfase. Zo bevordert NieuweRelatie de veiligheid van haar gebruikers tijdens online dating.

Een extra voordeel aan NieuweRelatie is het feit dat er geen algoritme achter de website zit voor het maken van matches. Je kunt helemaal zelf op zoek gaan naar een leuk lid, over wie je mogelijk meer wilt weten. Bekijk elkaars profiel en bepaal of iemand op basis van zijn of haar profiel bij je past. Vervolgens kun je hem of haar eenvoudig een bericht sturen om meer over elkaar te weten te komen. Op dit punt verschilt NieuweRelatie van veel andere datingsites, waarbij de matches vaak wel door een algoritme achter de website gemaakt worden.

Direct een account aanmaken bij NieuweRelatie

Het aanmaken van een nieuw account bij NieuweRelatie is heel eenvoudig en daarbij volledig kosteloos. Op deze manier kun je in alle rust kijken of de website aansluit bij je interesses, of je al een aantal leuke leden ziet in je eigen provincie, enzovoorts. Wees je er wel van bewust dat je met een gratis lidmaatschap niet van alle functies gebruik kunt maken. Met een gratis account kun je andere profielen bekijken, flirts sturen en chatten in de chatbox van de website. Bij een gratis account staan er veel advertenties op de website, die met een betaald lidmaatschap automatisch zullen verdwijnen.

Een betaald lidmaatschap biedt je meer mogelijkheden! Zo is het met een betaald lidmaatschap mogelijk om privéberichten naar andere leden te sturen, kun je ook een-op-een chatten met leuke singles, enzovoorts. Op deze manier leer je matches beter kennen en is de kans op een date veel groter. Tot slot kun je met een betaald lidmaatschap gebruik maken van een uitgebreidere zoekfunctie, waardoor het filteren van leden makkelijker wordt.

Bij het afsluiten van een betaald lidmaatschap heb je de keuze uit verschillende soorten abonnementen. Zo kun je voor €14,99 een maandlang kijken of een betaald lidmaatschap echt iets voor je is. Bevalt het? Kies dan voor een periode van drie of zes maanden, waarbij je respectievelijk €9,99 en €7,50 per maand betaalt. Des te langer je betaald lidmaatschap dus is, des te voordeliger het ook voor je wordt! In vergelijking met veel andere online datingnetwerken vallen de tarieven van NieuweRelatie erg mee.

Tip: er worden regelmatig aantrekkelijke kortingsacties aangeboden om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Wacht nog even op deze kortingacties als je toch een betaald lidmaatschap af wilt sluiten. Zo ben je een stuk voordeliger uit!

Voor- en nadelen van NieuweRelatie

NieuweRelatie heeft verschillende voor- en nadelen. Het is raadzaam om deze voor- en nadelen voor jezelf tegen elkaar af te wegen, voordat je een account op de datingsite aanmaakt. Zo is deze datingsite niet geschikt voor singles onder de veertig jaar, gezien de vormgeving van de website en de gemiddelde leeftijd van de leden die hier actief zijn. Hoewel het afgeraden wordt om als dertiger een account aan te maken, kan dit wel! Er wordt namelijk niet gecontroleerd of je minimaal veertig jaar oud bent. Wel controleert het team achter de website of je profiel betrouwbaar overkomt na het aanmaken van een account. Op die manier probeert de website nepprofielen zo goed mogelijk te vermijden.

Opvallend aan de voorwaarden van NieuweRelatie is dat je schriftelijk aan moet geven dat men je persoonsgegevens niet mag gebruiken voor commerciële doeleinden. Dit is een ietwat verouderde methode, omdat je dit bij veel andere datingsites met een simpel linkje in de welkomstmail aan kunt geven. Dit wordt door veel leden van de datingsite als een groot nadeel beschouwd. Overigens geldt dat ook voor de tijd die leden moeten wachten bij het activeren van een betaald account. Op internet zijn verschillende recensies te lezen van leden, die tijden moeten wachten tot ze de premiumfuncties kunnen gebruiken.

Hoewel NieuweRelatie een aantal nadelen heeft, zitten er ook genoeg voordelen aan deze datingsite om een account aan te maken. Zo probeert de website er alles aan te doen om zo betrouwbaar mogelijk over te komen en leden te waarschuwen op de gevaren van online dating. Ook het feit dat je niet automatisch gekoppeld wordt aan andere leden van de datingsite maakt NieuweRelatie tot een betrouwbare uitvalsbasis voor het vinden van een nieuwe partner als je ouder dan veertig jaar bent.

Conclusie: wisselende meningen over NieuweRelatie

NieuweRelatie is een online datingsite waarover de meningen verschillen. De een is razend enthousiast, de ander zoekt liever verder naar alternatieven. Doordat het relatief goedkoop is om hier een betaald lidmaatschap af te sluiten, kun je voor een lage prijs in contact komen met andere leuke single mannen en vrouwen van boven de veertig jaar. Houd er bij een betaald lidmaatschap wel rekening mee dat het een tijdje kan duren alvorens je betaalde lidmaatschap ook daadwerkelijk geactiveerd is.

Het feit dat profielen gecontroleerd worden op betrouwbaarheid zorgt ervoor dat de kans op het treffen van nepprofielen minimaal is. Om er helemaal verzekerd van te zijn dat je niet met een nepprofiel gaat daten, is het raadzaam om altijd telefonisch contact te hebben of elkaar via een webcam te bekijken. Zo weet je vooraf precies met wie je op date gaat!

 

7.5 Beoordeling
NieuweRelatie Review

Het aanmaken van een nieuw account bij NieuweRelatie is heel eenvoudig en daarbij volledig kosteloos.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
8
Kosten
7.5

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review