Zoals de naam van de datingsite het al verklapt, is 123Sexmatch een erotische datingsite. Je gebruikt deze datingsite niet om je ideale partner te vinden of gewoon nieuwe vriendschappen te sluiten, maar enkel om erotische contacten op te doen. Met deze erotische contacten kun je alleen online chatten, maar je kunt er ook echt mee afspreken.

123Sexmatch: een korte introductie

Als we de reviews van (ex-)gebruikers van 123Sexmatch moeten geloven, is deze datingsite erg veilig. De gegevens van leden worden goed beschermd en niet gebruikt voor andere doeleinden, je kunt er volledig anoniem daten en je hoeft je over het algemeen geen zorgen te maken om fake profielen. Dit komt omdat de profielen van 123Sexmatch worden gecontroleerd door de redactie van de datingsite, die neppe profielen eruit haalt en niet online zet.

Wat 123Sexmatch uniek maakt in vergelijking met veel andere casual datingsites, is het feit dat deze datingsite ook videochat aanbiedt. Ga je met iemand afspreken en wil je eerst echt zeker weten dat de persoon met wie je praat echt is wie hij of zij zegt te zijn? Dan start je een videochat en kom je hier vanzelf achter. Overigens niet alleen handig om profielen te verifiëren, maar ook leuk om gewoon spannend met elkaar te chatten met videobeeld.

De kosten

Je kunt je gratis aanmelden voor 123Sexmatch, maar voor het versturen van grote aantallen berichten naar de leden van de datingsite heb je wel een betaald profiel nodig. Als gratis lid kun je namelijk alleen een profiel aanmaken, profielen van andere mensen bekijken en foto’s van andere leden zien. Wil je contact leggen, dan betaal je hier de kosten van de datingsite voor.

De pluspunten

Een groot pluspunt van 123Sexmatch is het feit dat deze datingsite alleen leden trekt die erotische contacten op willen doen. Gebruik jij de datingsite ook alleen met dit doeleinde, dan kom je gemakkelijk in contact met gelijkgestemden. Een ander pluspunt van 123Sexmatch, is het feit dat de datingsite veel leden heeft. Hierdoor is de kans groter dat je een of zelfs meerdere erotische contacten op kunt doen waar jij echt tevreden mee bent.

De minpunten

Een minpunt van 123Sexmatch is dat er meer mannen actief zijn op de datingsite dan vrouwen. Als vrouw is dit misschien een pluspunt, maar voor de mannelijke leden maakt dit de zoektocht naar leuke erotische contacten wat lastiger. Daarnaast lezen we in online reviews over 123Sexmatch dat er toch fake leden actief zijn op de datingsite, simpelweg omdat sommige fake leden moeilijk te herkennen zijn. De redactie van de datingsite doet zijn best om de fake leden uit het ledenbestand te filteren, maar dit lukt niet altijd.

Het eindoordeel

123Sexmatch is een geschikte datingsite voor mensen die erotische contacten op willen doen, bijvoorbeeld voor een spannende seksdate of een langdurige erotische relatie. De datingsite heeft veel leden, die allemaal op zoek zijn naar dezelfde soort contacten. Een minpunt van de datingsite is het feit dat hier meer mannen actief zijn. Ben je man, dan kun je misschien beter op zoek gaan naar een andere erotische datingsite waar meer vrouwelijke leden te vinden zijn. Let ook goed op dat je niet in contact komt met fake leden op 123Sexmatch, want ondanks de controles van de redactie zijn er toch neppe profielen actief op de website.

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review