Tot enkele jaren geleden heerste er nog een taboe op online dating, maar tegenwoordig is dit helemaal niet meer het geval. Steeds meer mensen maken gebruik van een datingsite om hun ideale partner te vinden en hierdoor is de kans ook steeds groter dat je inderdaad een leuke man of vrouw kunt ontmoeten op een datingsite.

Door de stijgende populariteit van online dating, zijn er de afgelopen jaren veel datingsites bij gekomen in Belgie. Sommige van deze datingsites zijn goed, maar niet alle datingsites zijn even betrouwbaar. Wil je lid worden van een op en top betrouwbare datingsite met een groot aantal leden en vele functionaliteiten? Dan kun je je aanmelden bij de datingsite Parship. Meer over deze populaire datingsite voor hoger opgeleiden, lees je op deze pagina.

Datingsite Parship: een korte kennismaking

Parship is een bekende en populaire datingsite die zich volledig richt op hoger opgeleide singles in Belgie. Je kunt je aanmelden voor deze datingsite als je een hogere opleiding hebt gevolgd, zoals een HBO- of een WO-studie. De verdeling mannen en vrouwen is vrijwel gelijk op de datingsite, wat betekent dat er ongeveer even veel vrouwelijke leden actief zijn op de datingsite als mannelijke leden. Ook heeft de datingsite alle functionaliteiten om leuke mensen te leren kennen en gemakkelijk aan te spreken, waardoor je veel kans hebt op succes als lid van deze datingsite.

Meld je je aan bij deze datingsite, dan moet je enkele vragen over jezelf beantwoorden. Hier heb je misschien niet zo veel zin in, maar je kunt de vragen toch beter zo goed mogelijk beantwoorden. Op basis van de antwoorden die jij geeft op de vragen van deze datingsite, zoekt de datingsite namelijk naar geschikte partners in het ledenbestand van de datingsite. Je kunt het advies altijd negeren en zelf op zoek gaan naar leuke singles, maar het is zeker interessant om te zien welke leden Parship voor jou heeft geselecteerd op basis van jouw persoonlijke test.

Parship: een datingsite met een hoog succespercentage

Maak je een profiel aan op een datingsite, dan ga je er vanuit dat je met dit profiel leuke mannen of vrouwen gaat leren kennen. Je komt altijd wel in contact met leuke mensen op een datingsite, maar je weet nooit zeker of de ideale partner hier ook tussen zit. Wat Parship erg populair maakt onder singles in Belgie, is het feit dat je bij deze datingsite meer kans hebt om je ideale partner te leren kennen. Het succespercentage van de datingsite is 33 procent, wat betekent dat 1 op de 3 leden zijn of haar ideale partner inderdaad op Parship leert kennen.

Een succespercentage van 33 procent lijkt misschien wat laag, maar andere datingsites scoren lang niet zo goed. Wil jij de grootste kans op succes bij online dating, dan raden wij je aan om je in te schrijven bij Parship.

De lidmaatschappen van Parship

Je kunt gratis een account met profiel aanmaken bij Parship, maar dan kun je niet alle online dating functies van de website gebruiken. Wil je niet beperkt worden bij het online daten, dan kies je voor een van de betaalde lidmaatschappen van de datingsite. Hierbij kun je kiezen uit het lidmaatschap van een half jaar (39,90 euro per maand), het lidmaatschap van een jaar (24,90 euro per maand) of het lidmaatschap van 2 jaar (19,90 euro per maand). Hoe langer je lid wordt, hoe lager het te betalen maandbedrag van jouw abonnement wordt.

De pluspunten en minpunten van Parship

Online dating bij Parship brengt zowel plus- als minpunten met zich mee. Van welke voordelen je profiteert als je lid wordt van de datingsite en met welke nadelen je rekening moet houden als je gaat daten bij deze datingsite, lees je in onderstaande alinea’s.

De pluspunten van Parship

Online dating bij Parship brengt vele voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van deze datingsite, zijn de volgende:

 • De meeste leden van de datingsite zijn echt op zoek naar een serieuze partner, net zoals jij. Zo heb je meer kans op succes, aangezien je niet in aanraking komt met mensen die alleen maar wat willen chatten of alleen seks willen.
 • Alle profielen van Parship worden door de datingsite zelf gecontroleerd op echtheid, waardoor je minder kans hebt om in aanraking te komen met fake profielen.
 • Alle leden van deze datingsite zijn hoger opgeleid, net zoals jij.
 • Parship geeft je ondersteuning bij het online daten als je dit nodig hebt. Niet alleen in de vorm van een coach, maar ook in de vorm van handige online tips.
 • Je wordt gekoppeld aan leuke leden door middel van een persoonlijkheidstest, zodat je meer kans hebt op een goede match.
 • De datingsite biedt diverse abonnementen aan, maar gratis dating is ook mogelijk.

De minpunten van Parship

Zoals bij iedere datingsite het geval is, heeft ook de populaire datingsite Parship enkele kleine minpunten. De belangrijkste nadelen van online dating bij deze datingsite, zijn de volgende:

 • De datingsite lijkt gratis, maar is beperkt voor gratis leden. Pas als je een betaald profiel neemt, kun je alle functies van de datingsite gebruiken.
 • Parship is iets duurder dan vergelijkbare datingsites, ook als je een langer lopend abonnement afsluit.
 • De persoonlijkheidstest van Parship kost even tijd om te maken, waar lang niet iedereen zin in heeft.

Bepaal voor jezelf of je de voordelen zwaarder vindt wegen dan de nadelen of juist andersom het geval is. Vind je de voordelen zwaarder wegen dan de nadelen, dan is deze datingsite een geschikte datingsite voor jou. Vind je de nadelen zwaarder wegen dan de voordelen, dan kun je beter op zoek gaan naar een andere datingsite.

Datingsite Parship: ons eindoordeel

Al met al concluderen wij dat Parship een populaire en betrouwbare datingsite is, met een groot aantal hoger opgeleide leden die voornamelijk op zoek zijn naar een serieuze partner. De datingsite heeft vele voordelen, maar je moet er wel rekening mee houden dat je geld moet betalen voor de datingsite. Door de vele functionaliteiten en voordelen van Parship, is de datingsite helaas iets duurder dan andere datingsites. Ben je bereid meer te betalen om je ideale partner te vinden, dan moeten de maandelijkse kosten van Parship geen probleem voor je zijn.

Parship Veel gestelde vragen ‘Mijn profiel’

Hoe kan ik foto's uitwisselen?

Hoe lang je anoniem blijft bij Parship heb jij zelf in de hand. Alle foto’s worden automatisch afgeschermd.  Zo kun je dus zelf bepalen wanneer je deze herkenbaar wilt maken. Een foto kun je herkenbaar maken bij het versturen van een Ijsbreker, maar kan ook op een ander moment. Het is goed om te weten dat alleen Premium-leden jouw foto kunnen bekijken. Wil je een foto toch weer onherkenbaar maken voor een ander lid, dan is dit altijd mogelijk.

Kan ik mijn foto’s voor alle leden van PARSHIP vrijgeven?

Nee, dit is niet mogelijk. Het vrijgeven is bedoeld voor jouw 1-op-1- contacten. Een foto vrijgeven kan dus voor een lid waarmee je contact hebt gehad. Tevens kun je je foto herkenbaar maken zonder een omschrijving te geven.

Hoe kan ik mijn foto vrijgeven?

Je hebt 2 manieren om jouw foto’s vrij te geven:

 • Navigeer naar “uw partnervoorstel” of “contact.” Klik op “Foto delen” onder het kopje “Matchingpunten.” Indien gewenst kun je een berichtje meezenden.
 • Geef jouw foto’s vrij door een “Glimlach, IJsbreker of commenter op: “Wat mij nu bezighoudt.” Vink het hierbij “Foto’s delen” aan.

Jouw foto’s worden direct zichtbaar voor ander leden.  Wil je dit toch niet meer? Klik dan op “Foto’s verbergen”

E-mails en nieuwsbrieven opzeggen, hoe werkt dat?

Je dient eerst in te loggen. Klik op “Mijn Parship” en vervolgens op “Gegevens en instellingen” Bij “Berichtenbeheer” kun je aangeven wat je wel of niet wilt ontvangen.

Wanneer komt mijn foto album online?

Indien hij nog niet beschikbaar is, dien je even geduld te hebben. Meestal gebeurt dit binnen een paar uur, maar het kan 24 uur duren. Alle foto’s worden gecontroleerd door de klantenservice op juistheid en volledigheid.  Je zult een mail ontvangen als je foto is goedgekeurd.

Wat kan ik met een Service-wachtwoord?

Deze is benodigd bij het identificatie met de Klantenservice van Parship.  Het wachtwoord geldt ook als bescherming voor jouw persoonlijke gegevens. Een Service-wachtwoord kan door de klantenservice gevraagd worden als je vragen hebt over jouw profiel.

Service-wachtwoord kwijt?

 1. Login Parship
 2. Klik op “Mijn Parship”
 3. Navigeer naar “Gegevens & instellingen”
 4. Onder de 2e regel onder “Mijn lidmaatschap” is jouw Service-wachtwoord vermeld.

Waarom zijn foto's van andere Parship-leden niet zichtbaar?

Aangezien jouw veiligheid en anonimiteit bij Parship hoog in het vaandel staan, worden alle foto’s als niet zichtbaar getoond. Zo kun je zelf bepalen wanneer je een foto herkenbaar wilt maken.

Foto's toevoegen aan mijn profiel, hoe werkt dat?

Standaard mag je 9 foto’s plaatsen in jouw profiel. Let op: alleen JPG-bestanden tot max 10 MB.

Een foto uploaden werkt als volgt:

 • Log in op Parship en klik op “Mijn Parship”.
 • Kies voor “Fotoalbum”.
 • Bewerk eventueel jouw foto door hem te draaien of bij te snijden.
 • Geef een beschrijving
 • Klik op “Wijzigingen opslaan”.
 • Jouw foto’s worden gecontroleerd  door de Klantenservice. Binnen 24 uur ontvang je een mail zodra jouw foto’s zijn geaccepteerd.

Standaard worden jouw foto’s als niet zichtbaar getoond . Zo kun je zelf kiezen wanneer je deze herkenbaar wilt maken.

VIP behandeling voor Premium-leden:

Heb je geen digitale foto’s? Dan scant de klantenservice gratis tot 3 foto’s voor jou in.

Verstuur hiervoor het volgende:

 1. Eén tot drie foto’s – Op z’n minst een pasfoto met het formaat niet groter dan A5 (=1/2 A4tje).
 2. Jouw naam, adres en Parship-code die je op de achterkant van de foto’s vermeld. Erg belangrijk dat je dit niet vergeet.

Verzend de foto’s naar het onderstaand adres:

PE Digital GmbH, Parship Klantenservice Nederland Speersort 10 20095 Hamburg, Duitsland

Je ontvangt een e-mail van de klantenservice als jouw foto’s aan de fotoalbum zijn toegevoegd.

Foto’s toevoegen, waar moet ik op letten?

Een leuke vakantiefoto, een foto terwijl je aan het werk bent. Wat voor een foto het ook is: jij bepaalt aan wie je deze herkenbaar maakt.

Gebruik foto’s die recent zijn, waarop je duidelijk te herkennen bent. Heb je een muts op of zonnebril, dan is de kans groot dat je niet goed te herkennen bent. Je kunt dan beter een andere foto kiezen.

Een eerste indruk is erg belangrijk. Zo ook voor jouw profielfoto. Zorg dat je hier dus duidelijk op staat. Kies bijvoorbeeld een foto van portretformaat.

Het volgende is niet toegestaan:

 • Meerdere personen op een foto.
 • Foto’s van een baby/kind.
 • Foto’s met een seksueel getinte inhoud.
 • Foto’s waar een auteursrecht op rust.
 • Foto’s die als beledigend ervaren kunnen worden .
 • Foto’s  met een commercieel doel.
 • Foto’s met N.A.W. gegevens.

Extra informatie:

 • Foto’s mogen niet groter zijn dan 10 MB,
 • Een foto dient als jpg-bestand opgeslagen zijn.
 • Kwalitatieve foto’s  zijn op z’n minst 350×400 pixels.

Kan ik mijn profiel herstellen als ik deze heb verwijderd?

Nee, dit niet mogelijk. Wil je toch opnieuw gebruikmaken van Parship? Schrijf je dan gratis in.

Ik wil anoniem blijven op Parship, kan dat?

Ja, dat kan!  Bij Parship kun je veilig en anoniem op zoek gaan naar een serieuze partner.

 • Parship deelt geen persoonlijke gegevens met derden. Je word alleen persoonlijk aangesproken in de mails die Parship naar jou stuurt.
 • Andere leden zien alleen de 1e twee cijfers van jouw postcode.

Anoniem blijven

 • Doormiddel van jouw anonieme Parship-code word je aan andere leden voorgesteld.
 • Jouw foto wordt onherkenbaar gemaakt.
 • Bepaal per Parship-lid of jouw foto’s herkenbaar getoond mogen worden

Ik wil een foto verwijderen uit mijn fotoalbum, hoe doe ik dat?

 1. Log in op Parship en klik op “Mijn Parship”
 2. Klik op “Fotoalbum”
 3. Klik op “Foto verwijderen”

Ik wil mijn e-mail adres wijzigen, hoe werkt dit?

Log in op Parship en klik op “Mijn Parship”. Klik vervolgens op “Gegevens & instellingen”. Kies daarna voor “Persoonlijke gegevens” om jouw e-mailadres te wijzigen.

Geen enkel Parship-lid zal weten dat je e-mailadres is gewijzigd.

Welke regels gelden er bij het invullen van mijn beroep?

Wees eerlijk en vertel zo goed mogelijk wat voor beroep jij uitoefent. Hierdoor ontstaat er een beter beeld bij de andere leden.

Tips om extra te scoren:

Geef bij voorkeur jouw exacte beroep aan (Bijvoorbeeld:  Timmerman, Online Marketeer, Timmerman, Huisarts etc. Doe het volgende vooral niet:

 • Antwoorden bij je de vraag ontwijkt: zoals: ( ‘ja heb ik’ of ‘vertel ik later’),
 • Geen antwoord of onvolledige antwoorden
 • Antwoorden die vrijwel niets zeggen over uw beroep: ( Groot aandeelhouder,  Autoverzamelaar)
 • Smileys gebruiken in een tekst
 • Beledigende, racistische of seksueel getinte antwoorden.

Doe je het bovenstaande toch, dan kan Parship jouw antwoord(en) afkeuren.

Welke richtlijnen zijn er bij de rubriek “ik over mezelf

Zorg dat je je profiel volledig hebt ingevuld. Daarmee heb je al een streepje voor en wekt tevens de interesse van andere leden.

 1. 3 belangrijke dingen in mijn leven zijn?
 2. Wat is jouw mooiste vakantie herinnering?
 3. Waar neem jij je eerste date mee naar toe?

In deze rubriek kun je voor de interesse bij de andere leden wekken als jij hier zo uitgebreid mogelijk over verteld.

Het volgende is niet toegestaan: – N.A.W gegeven delen ( mobiele nummer / e-mail adres), – Informatie over jouw lidmaatschap bij Parship, – Commerciële uitingen, – Uitspraken van beledigende, racistische of seksistische aard.

Indien een tekst wordt afgekeurd, zul je hier bericht over krijgen in jouw profiel

Een tekst schrijven werkt als volgt:

 1. Navigeer met de muis over jouw tekst.
 2. Klik op het rode potloodje om jouw tekst te wijzigen.
 3. Schrijf iets over jezelf
 4. Klik op de rode button “Antwoord opslaan” en jouw tekst is gewijzigd.

Help ik heb geen digitale foto’s, wat nu?

Alleen Predium-leden hebben het voorrecht om gebruik te maken van deze dienst. Parship scant gratis 3 foto’s voor je in.

Verstuur hiervoor het volgende:

 1. Eén tot drie foto’s – Op z’n minst een pasfoto met het formaat niet groter dan A5 (=1/2 A4tje).
 2. Jouw naam, adres en Parship-code die je op de achterkant van de foto’s vermeld. Erg belangrijk dat je dit niet vergeet.

Verzend de foto’s naar het onderstaand adres:

PE Digital GmbH, Parship Klantenservice Nederland Speersort 10 20095 Hamburg, Duitsland

Je ontvangt een e-mail van de klantenservice als jouw foto’s aan de fotoalbum zijn toegevoegd.

Hoeveel foto’s mag ik toevoegen aan mij profiel?

Standaard mag je 9  foto’s plaatsen in jouw profiel. Om foto’s toe te voegen aan jouw profiel klik je op “Mijn Parship” en daarna op “fotoalbum” Kies daarna voor “Bladeren” waarna je foto’s kunt uploaden vanuit je computer.

Een foto dient .JPG, tiff, bmp of een .gif fortmaat te bevatten en is maximaal 10 MB.

De volgorde van de foto’s kun je zelf wijzigen. Indien een foto wilt verwijderen is dit ook met een klik geregeld.

Hoe lang blijven mijn gegevens bewaard bij PARSHIP?

In principe blijven de gegevens bewaard tot het moment dat zich uitschrijft van Parship. Dit kan via “Mijn Parship” , “Gegevens en instellingen” en daarna kies je voor “Profiel verwidjeren”

Let op! Dit is alleen voor leden met een gratis account.  Premiumleden dienen contact op te nemen met de klantenservice.

Wanneer u 56 dagen niet heeft ingelogd bij Parship word jouw profiel niet meer aan anderen getoond. Hiermee houdt Parship haar ledenbestand actueel.

Niemand mag mijn profiel zien, hoe doe ik dit?

Zijn er omstandigheden waarbij je een niet tijd niet van Parship gebruik gaat maken, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat, dan kan het handig zijn om je profiel te verbergen. Dit kan uiteraard ook als je je even wil concentreren op een iemand waar je contact mee hebt op Parship.

Een profielstatus veranderen werkt als volgt:

 1. Log in op Parhip en klik op “Mijn Parship” en vervolgens klik je op “Gegevens en instellingen”.
 2. Navigeer naar de rubriek “Mijn lidmaatschap”.
 3. Uw “Profielstatus” is nu zichtbaar in beeld
 4. Kies ervoor om jouw profiel “zichtbaar” of “onzichtbaar” te maken
 5. Eenmaal opgeslagen, is jouw wijziging direct van kracht.

Let op: Leden waar je eerder contact mee hebt gehad, kunnen nog wel contact met je opnemen. Wil je dit niet, dan kun je hen een persoonlijk berichtje sturen met een reden. Parship-leden die jouw profiel die jouw profiel als “Favoriet” hebben aangevinkt, kunnen ook nog contact met je opnemen.

Parship Veel gestelde vragen ‘Persoonlijkheidstest

Wat wordt er bedoeld met het Parship-principe?

Het Parship-principe koppelt mensen aan elkaar gebaseerd op een wetenschappelijke methode.

Tijdens de inschrijving, geef jij antwoorden. Hiermee wordt er een persoonlijkheidsprofiel opgesteld. Parship onderzoekt eigenschappen die relevant zijn voor een partnervoorstel. Bijvoorbeeld of jij kinderen wilt of niet. Het systeem zal automatisch berekenen hoe goed je bij een ander lid past. Het goed iemand bij jouw scoort is af te lezen aan de Matching-punten. Zo beslis jij zelf of je met diegene in contact wilt komen.

Kan ik de Persoonlijkheidstest meerdere keren doen of mijn antwoorden aanpassen?

Parship geeft aan dat dit niet verstandig is. Het testresultaat kan daardoor een vertekend beeld geven.

Wanneer u gebruik maakt van een Premium-lidmaatschap is dit wel mogelijk. Je krijgt dan een nieuwe test analyse voorzien van nieuwe puntjes over jouw persoonlijk en extra tips. Indien je deze wilt gebruiken, kun je contact opnemen met de klantenservice. Indien je je profiel wilt aanpassen kan dit bijvoorbeeld door te navigeren naar: “Mijn Parship” en dan “Ik over mezelf ” en/of “Vrije tijd” Een actueel profiel scoort altijd beter dan de rest.

Ik wil de Parship-test zo goed mogelijk invullen, hoe doe ik dat?

Meld je aan op Parship. Na de korte inschrijfformulier kom je automatisch terecht bij de Parship-test.

Je kunt deze het beste ineens invullen, dus zonder een pauze in te lassen. Las je wel een pauze in, dan kun je op een ander moment verder. Log daarvoor in op Parship en de test begint waar je bent geëindigd.

Bekijk iedere vraag en laat je gedachten hierover gaan. Kies een antwoord dat bij je past.  Je kunt snel een antwoord kiezen, maar geeft dit een zo goed mogelijk beeld over jou?  Je loopt namelijk het risico dat de persoonlijkheidstest daardoor verkeerd wordt samengesteld. Het gevolg daarvan kan zijn dat je de juiste partner misloopt.

Parship-test, wat moet ik mij hierbij voorstellen?

Jij wilt toch een partner die je past?  Hiervoor is het noodzakelijk een inzicht te krijgen je eigen persoonlijkheid.

Parship werkt nauw samen met psychologen en gebruikt belangrijke elementen uit de wetenschap om een Parship-test te creëren. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijkheidprofiel samengesteld.

Hoe lang duurt de Parship-test?

Houdt rekening met 20 minuten of langer. De test bestaat uit 80 vragen en gaat over: “reacties en inzichten, afbeeldingen en interesses”

Hoe kan ik mijn testresultaat vinden?

Waneer je de persoonlijkheidstest hebt voltooid, ontvang je gratis de uitslag.  Kijk hiervoor bij jouw profiel bij “Mijn Parship” en dan onder “Testresultaten”

Ben jij vooral iemand die denkt vanuit je verstand of gebruik ga je meer op je gevoel af. Wat voor type persoon ben jij in een relatie? Je vind het allemaal onder het kopje “Testresultaten”

Extra dingen over jezelf weten?

Als Premium-lid geniet je van een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse. Deze wordt per mail naar je toegezonden.

Ik wil meer informatie over mijn testresultaat. Wat kan ik doen?

Ben je het niet eens met je persoonlijkheidsrapport? Heb je andere vragen over jouw persoonlijkheidsrapport?

Neem dan contact op met Mieke Mievis. Zij is een ervaren coach en helpt je graag verder bij het vinden van een serieuze partner.

Wil je telefonisch contact?  Dan kan dit iedere donderdag van 19 tot 21 uur op: 0903 – 42553.  Let op! De kosten bedragen 1,40 euro per minuut.

Hoe wordt partnervoorstel samengesteld?

Aan de hand van jouw persoonlijkheidsprofiel bekijkt Parship automatisch, rekening houdend met jouw eigenschappen,  welke leden het beste bij jou passen.

De Matchingpunten laten zien wie het beste bij jou past. Hoe hoger des te beter iemand bij je past. Echter bepaal jezelf met wie je contact opneemt.

Scoor iemand 110 of hoger, dan is zeer goede match. Uiteraard kunnen lager scores ook tot een relatie leiden. Dit heb jijzelf in de hand.

Wordt iedereen aan mij voorgesteld?

Alleen leden die met jouw zoekprofiel overeenkomen worden voorgesteld.

Parship Veel gestelde vragen ‘Prijzen

Hoeveel kost een Premium-lidmaatschap?

 • 6 maanden voor €44,90 per maand.
 • 12 maanden voor €39,90 per maand.
 • 24 maanden voor €24,90 per maand.

Wat is het belang van de Thuiswinkel Waarborg?

Op 9  februari 2011 is Parship officieel lid geworden van Thuiswinkel Waarborg.  Hiermee legt Parship extra de nadruk dat zij betrouwbaar is.  Welke voorleden heb jij als lid?

 • Thuiswinkel Waarborg werkt samen met de Consumentenbond
 • Jouw veiligheid & privacy zijn gegarandeerd
 • Je kunt veilig betalen (SSL versleutelde verbinding)
 • Je kunt een klacht indienen bij Thuiswinkel als je je door de klantenservice in de steek gelaten voelt.

Hoe kan ik een Premium-lidmaatschap bestellen?

 • 1. Selecteer de Looptijd,
 • 2. Kies een betalingswijze,
 • 3. Vul je adresgegevens in.
 • Stap 1: Je kunt kiezen uit een Premium-lidmaatschap van 6, 12 of 24 maanden.
 • Stap 2: Je kunt betalen met iDEAL, PayPal of creditcard.
 • Stap 3: Je ontvangt een bevestiging per e-mail en kunt direct gebruikmaken van alle betaalde functionaliteiten van een Premiumlidmaatschap.

Wat is het verschil tussen een gratis- & een Premium-lidmaatschap?

Gratis-lidmaatschap

 • Gratis persoonlijkheidstest
 • Gratis Partnervoorstellen.
 • Gratis profielen bekijken
 • Gratis “IJsbrekers” en “Glimlachen” versturen.
 • Gratis berichten ontvangen

Premium-lidmaatschap

 • Onbeperkt lezen en schrijven van berichten
 • Vrijgegeven foto’s bekijken
 • Volledig toegang tot bezoekers van jouw profiel.
 • Partnervoorstellen op afstand herindelen.
 • Uitgebreid Parship-persoonlijkheidsrapport per e-mail.

Parship heeft opnieuw geld van mijn rekening geïncasseerd, waarom?

Een lidmaatschap wordt automatisch verlengt indien jij deze tussentijds niet opzegt.

Je kunt binnen 7 dagen voor het verlopen van je abonnement de klantenservice verzoeken jouw abonnement te beëindigen. Doe je dit niet dan wordt hij automatisch verlengd  met 6, 12 of 24 maanden. Voor meer informatie kun je je Algemene voorwaarden doorlezen.

Werkt een Premium-lidmaatschap meteen na betaling?

Ja, in principe wel. Doorloop de 3 stappen “Looptijd selecteren >> Betalingswijze kiezen >> Adresgegeven invoeren.” Als je de bevestiging per mail hebt ontvangen, kun je meteen gebruik maken van alle functionaliteiten.

Let op:Herroepen van de aankoop vervalt bij het versturen of het lezen van een bericht. De bedenkttermijn van 14 dagen komt dan automatisch te vervallen.

Waar kan ik mijn iban rekeningnummer vinden?

Een IBAN kun je vinden op:

 • Je bankpas
 • Jouw rekeningafschrift
 • Jouw internetbankieromgeving

Jouw IBAN bestaat uit maximaal 34 tekening en je rekeningnummer komt hier in voor.

Bekijk hoe een Nederlandse IBAN eruit ziet: NL05 RABO 1234 1234 00

Waardecompensatie bij herroeping, wat houdt het in?

Heb jij een Premium-lidmaatschap afgesloten? Dan kun je zonder opgaaf binnen 14 dagen je aankoop herroepen.  Heb je berichten verstuurd of berichten gelezen? Dan komt de waardecompensatie van kracht. Aangezien er een persoonlijkheidsprofiel is samengesteld, mag Parship 64,50 euro in rekening brengen als waardecompensatie.

Contactgarantie. Wat houdt het in?

De unieke matchingsmethode van Parship werkt!

Juist hierom garandeert zij premium-leden een minimaal aantal contacten binnen de gekozen looptijd. Bij een lidmaatschap van 6 maanden, garandeert Parship 5 contacten. Heb je minder dan 5 contacten gehad? Dan wordt het abonnement kosteloos met 6 maanden verlengd.

Gratis verlenging voorwaarden:

 • je hebt minimaal 5 berichten verstuurd,
 • je hebt de “Ik over mezelf” pagina volledig ingevuld,
 • je hebt minimaal één foto geplaatst,
 • je profielstatus staat op “zichtbaar”,
 • je maakt voor de 1e keer aanspraak op contactgarantie.

Je dient binnen 14 tot 30 dagen voordat je premium-lidmaatschap verloopt contact op te nemen. Doe je dit niet, dan vervalt jouw recht hier op.

Hoe kan ik afrekenen?

Je kunt kiezen uit:

 • iDeal
 • PayPal
 • Creditcard (American Express, Mastercard, Visa en Dinersclub)

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review