Regioswingers is een online datingsite die in 2010 werd opgericht en waarvan het hoofdkantoor in Nederland zit. Ondanks het feit dat de datingsite vanuit Nederland opereert, vestigt de datingsite haar aandacht voornamelijk op België. Op de datingsite zijn ongeveer 500.000 leden actief, die op zoek zijn naar leuke swingers uit de regio. Het zogenaamde “swingen” is steeds populairder geworden, waarbij je met meerdere mensen seks hebt naast je vaste partner. Het is dus niet zo dat Regioswingers alleen geschikt is voor single mannen of vrouwen, ook stellen zijn hier actief.

Het idee achter swingen is dat je als stel op zoek gaat naar een ander stel om seks mee te hebben. Naast de seksdates kun je er natuurlijk ook voor kiezen om eerst een aantal keer af te spreken voor een date in de bioscoop, een avondje uiteten met z’n vieren, enzovoorts. Ook dates tussen een koppel en een single man of vrouw komen regelmatig voor. Swingen via Regioswingers is geschikt voor mensen vanuit iedere leeftijdscategorie.

Op zoek naar swingers via Regioswingers

Hoewel swingen zowel mogelijk is voor stellen, als voor singles, richt Regioswingers zich opvalend genoeg enkel op stellen. Het is voor singles niet eens mogelijk om zich in te schrijven bij deze datingsite, waarmee Regioswingers zich onderscheidt van verschillende andere online datingsites. Doordat de website voornamelijk bedoeld is voor stellen, kan het lastiger zijn om een geschikt koppel te vinden. Jij en je partner moeten immers allebei overtuigd zijn van een ander stel, die op hun beurt ook allebei enthousiast moeten zijn over de match.

Het merendeel van de afspraakjes die via Regioswingers gemaakt worden heeft een seksueel tintje. Wees je hiervan bewust als je ervoor kiest om een account aan te maken op deze datingsite. Er zijn verschillende andere datingsites voor swingers, die juist meer gericht zijn op een gezellig, persoonlijk contact in plaats van een erotisch getint contact. Afspraken worden vaak voor een keer gemaakt, waarna men op zoek gaat naar een nieuw stel om mee te swingen.

Een account aanmaken bij Regioswingers

Zoals eerder al genoemd werd is Regioswingers een online datingsite die zich richt op stellen en niet op singles. Voor stellen is het aanmaken van een account heel eenvoudig en volledig gratis. Met een gratis account heb je echter niet toegang tot alle functies van de website! Zo is het met een gratis account enkel mogelijk om andere profielen te bekijken, om nieuwe foto’s aan je eigen profiel toe te voegen en om standaardberichten naar andere leden te sturen. Wanneer je gepersonaliseerde berichten wilt kunnen sturen, meer foto’s wilt kunnen zien en een uitgebreidere zoekmachine wil kunnen gebruiken, zal je een betaald lidmaatschap af moeten sluiten. Regioswingers biedt hierbij verschillende mogelijkheden, waarbij een betaald account vanaf €20,- aan te schaffen is. Met een betaald account neemt de kans op een succesvolle match vanzelfsprekend sterk toe. Reden genoeg om dit te overwegen als je tevreden bent over de werking van Regioswingers!

Past de datingsite Regioswingers bij ons?

Om te bepalen of Regioswingers bij jullie past, is het raadzaam om de voor- en nadelen van deze datingsite op een rijtje te zetten. Zo zien sommige leden het als een nadeel dat de website alleen gericht is op swingers, terwijl de website in eerste instantie anders doet vermoeden. Dit betekent dat je voor het maken van gezellige afspraakjes niet op de juiste plek bent bij Regioswingers. Ook het feit dat je voor het gebruik van essentiële functies, zoals het versturen van persoonlijke berichten, een betaald lidmaatschap af moet sluiten wordt door leden als een nadeel gezien.

Naast deze nadelen heeft Regioswingers gelukkig ook voldoende voordelen om het aanmaken van een account op deze datingsite te overwegen. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je kiest voor Regioswingers: ieder stel is op zoek naar een erotisch contact met een ander stel. Op het moment dat je een leuk stel gevonden denkt te hebben, kun je een contact opbouwen en foto’s uitwisselen. Als de tevredenheid over het contact wat je opbouwt van twee kanten is, kun je denken aan een eerste afspraak in het echt. Zorg er hierbij wel voor dat je elkaar eerst goed leert kennen, voordat je daadwerkelijk iets met elkaar afspreekt. Spreek elkaar bijvoorbeeld eens telefonisch, bekijk elkaar via een webcam, enzovoorts.

Ook de mobiele versie van Regioswingers is een groot voordeel. Zo kun je heel eenvoudig vanaf de bank, in de trein en bijvoorbeeld tijdens de pauze van je werk op zoek gaan naar leuke stellen om mee te kunnen swingen. Bij veel andere datingsites voor swingers is het alleen mogelijk om de website via een laptop of desktop te bezoeken. Let op, er is geen app beschikbaar voor deze datingsite. Het gaat om een mobiele versie voor je webbrowser! Vanuit de mobiele versie kun je alle belangrijke functies van de datingsite gebruiken.

Weggeefacties bij Regioswingers

Wanneer je de website van Regioswinger al bekeken hebt, is het je misschien opgevallen dat er regelmatig leuke winacties georganiseerd worden voor leden van het datingnetwerk. Zo maak je als stel kans op vrijkaarten voor erotische evenementen in Nederland en België, kun je een lingeriesetje winnen voor tijdens een date met een ander koppel, enzovoorts. Dit maakt het des te meer de moeite waard om een account aan te maken op deze datingsite.

Meer spanning in jullie relatie brengen? Begin vandaag nog met swingen, door een account aan te maken bij Regioswingers! Wie weet welke leuke stellen jullie via deze website zullen ontmoeten.

 

7.5 Beoordeling
Regioswingers Review

Het idee achter swingen is dat je als stel op zoek gaat naar een ander stel om seks mee te hebben.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7
Klantenservice
6.5
Kosten
7

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review