Zoals de naam het al verklapt, is Ondeugend Daten een datingsite voor mensen die een ondeugend contact willen leggen of zelfs een ondeugende date willen inplannen. Het is geen datingsite waar je een account aanmaakt als je de ware wil vinden, maar wel als je gewoon leuke contacten op wil doen via het internet en misschien een spannende date wil organiseren. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over Ondeugend Daten in deze uitgebreide review.

Ondeugend Daten: algemene informatie over de datingsite

Ondeugend Daten is een datingsite die online daten zo gemakkelijk mogelijk wil maken. Binnen vijf minuten heb je al een account aangemaakt op deze datingsite en kun je meteen op zoek naar leuke singles in het ledenbestand van deze datingsite. En door het grote ledenbestand van deze datingsite, is de kans ook nog eens groot dat je deze leuke singles meteen al vindt.

De kosten van Ondeugend Daten

Net zoals bij veel datingsites het geval is, kun je bij Ondeugend Daten beginnen met een gratis profiel als nieuw lid. Wil je meer functies gebruiken dan de standaard functionaliteiten van het gratis profiel, dan kun je een betaald profiel aanmaken bij de datingsite. Hierbij heb je de keuze uit diverse betaalde profielen, die je allemaal voor een bepaalde tijd aan kunt schaffen. Voor 16 euro heb je bijvoorbeeld twee weken een betaald profiel, terwijl je 28 euro betaalt voor 30 dagen toegang met het gratis profiel. Wil je 90 dagen kunnen daten met het betaalde profiel, dan betaal je hier 60 euro voor. Voor 100 euro krijg je 180 dagen onbeperkt toegang tot de datingsite.

De pluspunten

Een pluspunt van de datingsite Ondeugend Daten, is het feit dat deze datingsite aangesloten is bij een groot online dating netwerk met meer dan 100 datingsites. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het om een onprofessionele of onbetrouwbare datingsite gaat, want Ondeugend Daten hoort bij een groot bedrijf die verschillende legale en hoogwaardige datingsites aanbiedt. Een ander pluspunt van de datingsite, is dat je de website eerst gratis kunt proberen. Ben je overtuigd dat Ondeugend Daten de juiste datingsite voor jou is, dan kun je altijd nog een betaald profiel aanmaken.

De minpunten

Een minpunt van Ondeugend Daten, is het feit dat je de datingsite nauwelijks kunt gebruiken met een gratis profiel. Wil je echt online daten en in contact komen met leuke leden van de datingsite, dan heb je hier een betaald profiel voor nodig. De kosten van het betaalde profiel van deze datingsite  zijn niet veel hoger dan de kosten van de betaalde profielen van andere datingsites, maar je moet hier zeker wel in investeren. Een ander minpunt van de datingsite is dat hier veel mensen actief zijn die al een relatie hebben, verloofd zijn of zelfs al getrouwd zijn. Ben je single, dan kan dit vervelend zijn.

Het eindoordeel van Ondeugend Daten

Ondeugend Daten is een geschikte datingsite voor mensen die spannende chatgesprekken willen voeren, een keer een spannende date in willen plannen of echt een seksuele relatie voor op de lange termijn zoeken. Houd er wel rekening mee dat je moet betalen voor de datingsite als je echt in contact wil komen met singles en dat er helaas ook veel gebonden mensen op de datingsite actief zijn.

 

8 Beoordeling
Ondeugend Daten Review

Het is geen datingsite waar je een account aanmaakt als je de ware wil vinden, maar wel als je gewoon leuke contacten op wil doen via het internet en misschien een spannende date wil organiseren.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
8.5
Klantenservice
8
Kosten
7.5

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review