Xclub.be is een populaire community die je voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Je kunt lid worden van de online community als je een serieuze relatie wil met een leuke man of vrouw, maar ook als je een seksueel contact zoekt of een keer een one night stand wil. Het uitgangspunt van de online community voor 18-plussers is dat je lekker met elkaar flirt en dat hier leuke contacten uit voortkomen. Je kunt hier wel een serieuze relatie uit halen, maar dit is niet per se het uitgangspunt van de website. Het is namelijk een casual datingsite, die mensen op een losse, vrije en ietwat seksueel getinte manier met elkaar in contact laat komen.

Is Xclub.be betrouwbaar?

Als je lid wordt van een datingsite, wil je natuurlijk wel dat jouw persoonlijke gegevens goed opgeslagen worden door de website in kwestie. Bij de datingsite Xclub.be hoef je niet bang te zijn dat jouw gegevens op straat komen te liggen, want deze datingsite heeft privacybescherming hoog in het vaandel staan. Je gegevens worden veilig opgeslagen, je informatie wordt niet verstrekt aan derden en je kunt zelfs je profielfoto blurren als je niet wil dat je herkenbaar op de datingsite komt te staan. Al met al een betrouwbare datingsite, waar je veilig online kunt daten.

Hoe schrijf ik me in bij Xclub.be?

Om in aanraking te komen met de vele duizenden leden van de datingsite, heb je zelf een account en profiel nodig. Om een account aan te maken, vul je een nickname, een wachtwoord en een e-mailadres in. Ook geef je aan welk geslacht je hebt en of je op zoek bent naar leuke mannen of liever in contact komt met leuke vrouwen. Heb je jouw gegevens verstuurd, dan krijg je een bevestigingsmail van de datingsite. In deze mail staat een link, waar je op klikt om jouw account officieel te activeren.

Na het aanmaken van een account, kun je jouw persoonlijke profiel op de datingsite vullen met informatie over jezelf en een foto. Hoe meer informatie je over jezelf geeft, des te meer kans je hebt om aangesproken te worden door leuke mannen of vrouwen op de website. Laat je profiel daarom nooit leeg, maar laat duidelijk zien wat voor iemand je bent en waarom je de datingsite Xclub.be precies gebruikt. Ook goed om te weten: andere leden kunnen jouw profiel een zogeheten ‘thumbs up’ geven. Hoe vaker je dit krijgt, hoe hoger jouw profiel genoteerd wordt door de datingsite. Dit laat een goede indruk achter op andere leden van de website en vergroot je kans op het ontvangen van leuke berichten.

Wat zijn de kosten van Xclub.be?

Net zoals bij veel andere datingsites het geval is, kun je de website Xclub.be altijd eerst gratis proberen. Bij Xclub.be krijg je na je inschrijving vijf gratis credits, die je kunt gebruiken om enkele gratis berichten te sturen naar andere leden van Xclub.be. Ben je overtuigd dat de datingsite bij jou past, dan kun je na het opmaken van jouw gratis credits zelf nog credits bijkopen. Een pakket van 40 credits voor 8 berichten kost je 10 euro, een pakket van 90 credits voor 18 berichten kost je 20 euro, een pakket van 175 credits voor 35 berichten kost je 35 euro, een pakket van 440 credits voor 88 berichten kost je 75 euro en een pakket van 830 credits voor 166 berichten kost je 125 euro.

Je bent per bericht goedkoper uit als je een groter pakket met credits neemt, maar je moet ook weer niet te veel credits kopen. Credits die je uiteindelijk toch niet gebruikt, kun je namelijk niet meer inleveren om je geld terug te krijgen. Neem daarom gewoon de credits die je nodig hebt en neem niet meer credits om per bericht goedkoper uit te zijn, want hier kun je later spijt van krijgen.

Kan ik mobiel daten bij Xclub.be?

Xclub.be heeft geen mobiele app, maar wel een mobiele website om het online daten op de smartphone en/of tablet alsnog mogelijk te maken.

Hoe schrijf ik me uit bij Xclub.be?

Wil je geen gebruik meer maken van het online platform van Xclub.be, dan kun je je uitschrijven. Dit doe je door je in te loggen, naar ‘Instellingen’ te gaan en op de knop ‘Profiel en account verwijderen’ te klikken. Je geeft kort aan waarom je geen lid meer wil zijn van Xclub.be en als je jouw aanvraag hebt bevestigd, wordt je account met profiel van de datingsite verwijderd. Eventuele credits die nog op jouw account stonden, worden ook verwijderd. Hier kun je geen geld voor terugkrijgen en als je later toch weer lid wordt van Xclub.be, kun je de credits niet alsnog gebruiken.

 

7 Beoordeling
Xclub.be Review

Ben je overtuigd dat de datingsite bij jou past, dan kun je na het opmaken van jouw gratis credits zelf nog credits bijkopen.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7.5
Kosten
7.5

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review