Hoe weet je of je date een lichamelijke match is?

Je hebt het vast en zeker ook al meegemaakt dat je denkt dat je de perfecte match gevonden hebt. Hij is sportief, grappig en heeft een goede job, zij ziet er goed uit, is verstandig en heeft een druk sociaal leven. Na enkele dagen berichtjes sturen kijk je uit naar vrijdag want dan hebben jullie afgesproken. De avond verloopt heel fijn en je ziet deze nieuwe liefde helemaal zitten.

Maar na een paar keer daten voel je dat er iets ontbreekt. Dit was misschien een leuke virtuele match, maar het is geen lichamelijke match. Het klikt niet in bed en jullie lichamelijke interesses liggen mijlenver uit elkaar. Je bent teleurgesteld en je beslist dat je volgende keer zo snel mogelijk wil weten of je nieuwe date ook lichamelijk bij je past. Maar hoe pak je dat aan? Hier vind je vijf handige en eenvoudige tips die ervoor zorgen dat je snel weet of jij en je nieuwe liefde spannende seks zullen hebben. Want vrijen met een nieuwe partner is spannend en nog voordat jullie seks hebben, kan je al het één en ander ontdekken hoe de ander in bed is.

1. Laat je samen opsluiten

Een escape room is een perfecte manier om snel te weten te komen of jullie lichamelijk bij elkaar passen. Een uur lang zitten jullie samen in een kleine ruimte opgesloten, en moeten jullie opdrachten uitvoeren en raadsels oplossen, om te kunnen ontsnappen. Voel je na dat uurtje de seksuele spanning oplopen en word je opgewonden van de kleine zweetdruppeltjes die je bij de ander ziet verschijnen? Dan heb je een match die jullie ook in bed zullen voelen!

2. Wees openhartig

Tijdens een eerste date openlijk over seks praten is misschien net iets te recht voor de raap. En toch kan je op die manier snel te weten komen of jullie op lichamelijk vlak zullen klikken. Probeer het onderwerp op een indirecte manier ter sprake te brengen door meerkeuzevragen te stellen. Kies je voor kwaliteit of kwantiteit? Is seks een spel of serieuze kost? Liever onder de douche of op het strand?

3. Ga samen sporten

Samen een rondje joggen, naar de fitness of gaan zwemmen, geeft je niet alleen een gezonde en leuke manier om een avondje door te brengen. Door samen te sporten kan je je sneller een idee vormen van hoe iemand met zijn lichaam omgaat, en of die persoon lichamelijk bij je past. In één uurtje weet je al tien keer meer dan na drie avonden over elkaar aan een tafeltje van een glas wijn te zitten sippen.

4. Laat je huisdier thuis

Misschien ben je gek op je huisdier en brengt het je heel veel vriendschap en liefde. Dat is natuurlijk prima, maar wees op je hoede als je date tijdens een afspraakje heel de tijd over huisdieren spreekt. Je kan al snel vermoeden dat er met al die huisdieren geen plaats meer is in iemands leven, en zeker niet in zijn of haar bed.

5. Stel eens een sauna voor

Naar de sauna gaan als eerste date is misschien wat ongemakkelijk, maar als je elkaar al iets langer kent, kan je altijd eens polsen hoe de ander over een uitstapje naar de thermen denkt. Zo weet je snel of iemand goed in z’n vel zit en voldoende zelfvertrouwen heeft, en of het tussen jullie lichamelijk zal klikken.

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review