Steeds meer mensen kiezen ervoor om zich aan te melden bij een datingsite. Je kunt je aanmelden bij een datingsite als je op zoek bent naar de ideale partner, maar ook als je gewoon leuke contacten op wil doen om te daten of vriendschappen te sluiten. Ben jij op zoek naar een populaire datingsite om jouw online zoektocht naar leuke singles te starten? Dan kun je een profiel aanmaken op de datingsite MetJou.

MetJou: een korte kennismaking

MetJou is een populaire datingsite die kunt gebruiken als je in Nederland woont, maar ook als je in België woonachtig bent. Op de datingsite zijn dagelijks gemiddeld 250 actieve leden te vinden, die je allemaal kunt benaderen om nieuwe contacten op te doen. De meeste leden vallen binnen de leeftijdscategorie van 23 tot en met 55 jaar, maar er zijn ook enkele jongere en oudere leden te vinden op MetJou. Iedere dag melden zich weer nieuwe singles aan voor deze datingsite en dit is niet voor niets, want MetJou is een datingsite van hoge kwaliteit. Niet alleen door het grote aantal actieve leden, maar ook zeker door de gebruiksvriendelijke interface en vele functionaliteiten van de datingsite.

Sommige datingsites lenen zich prima voor het leggen van erotisch getinte contacten, maar dit is bij deze datingsite niet het geval. De leden van de datingsite zijn op zoek naar vriendschappen, leuke singles om mee te daten en de ware liefde. Zoek je een contact voor een seksdate, dan ben je bij deze datingsite niet aan het juiste adres.

De kosten van MetJou

MetJou biedt diverse abonnementen aan die je kunt gebruiken om in contact te komen met de vele singles die actief zijn op de datingsite. Heb je je net aangemeld voor de datingsite, dan krijg je standaard een gratis profiel. Met dit profiel kun je de datingsite een beetje leren kennen, maar verder kun je er niet veel mee doen. Je kunt bijvoorbeeld geen tekstberichten sturen, maar hebt alleen de mogelijkheid om interesseberichten te sturen naar andere leden. Wil je echt in contact komen met andere singles op de datingsite, dan heb je hier een betaald profiel voor nodig.

Het goedkoopste lidmaatschap van MetJou kost je 15,99 euro voor veertien dagen. Wil je langer onbeperkt toegang tot de datingsite en alle functionaliteiten van MetJou kunnen gebruiken, dan betaal je hier meer voor. Het duurste abonnement van deze datingsite kost 59,99 euro voor drie maanden.

De pluspunten van MetJou

Wie zijn of haar perfecte partner via de datingsite MetJou probeert te vinden, profiteert van diverse voordelen van de datingsite. Het eerste pluspunt van de datingsite, is het feit dat deze datingsite erg gebruiksvriendelijk is. Ook als je niet zo handig bent met computers, kun je de datingsite gemakkelijk gebruiken om leuke contacten op te doen.

Een ander pluspunt van de datingsite, is dat MetJou zowel toegankelijk is voor Nederlandse als voor Belgische singles. Woon je in de buurt van de Belgische grens, dan vind je nog meer leuke singles in jouw regio. Vind je het niet erg om als Nederlander in België te daten of andersom, dan biedt MetJou je de mogelijkheid om ook met mensen uit het buurland in contact te komen.

Tot slot zijn er relatief veel functies die je als gratis lid van deze datingsite kunt gebruiken, al helemaal als je dit vergelijkt met de gratis functionaliteiten van andere datingsites. Het versturen van tekstberichten is niet mogelijk, maar je kunt wel foto’s bekijken van andere leden en op basis van deze foto’s interesseberichten sturen. Het gratis lidmaatschap is niet ideaal voor serieuze daters, maar wel als je even kennis wil maken met de datingsite en wil zien wat voor leden MetJou heeft.

De minpunten van MetJou

Het enige minpunt van de datingsite MetJou, is dat het lidmaatschap van deze datingsite zeker niet goedkoop is. Het goedkoopste lidmaatschap is 15,99 euro, maar voor dit lidmaatschap heb je slechts 14 dagen VIP toegang tot de datingsite. Wil je drie maanden alle functies van de datingsite kunnen gebruiken, dan betaal je hier bijna 60 euro voor. Veel datingsites zijn veel voordeliger, dus de hoge kosten van MetJou zijn zeker een minpunt te noemen van deze datingsite.

Het eindoordeel van de datingsite Met ou

MetJou is een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en toegankelijke datingsite met een groot aantal (actieve) leden. Wil je echter alle functies van de datingsite kunnen gebruiken, dan heb je een vrij duur betaald abonnement nodig op de datingsite. Zonder abonnement is online daten ook mogelijk, maar het echt leggen van kwalitatieve contacten is in dit geval wel erg lastig. Een goede datingsite, maar wel alleen geschikt voor mensen die het niet erg vinden om vrij veel te betalen voor online dating.

 

7 Beoordeling
Metjou Review

MetJou is een populaire datingsite die kunt gebruiken als je in Nederland woont, maar ook als je in België woonachtig bent.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7
Kosten
7

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review