Lang niet iedereen met een vaste relatie is echt gelukkig. Veel mensen zijn helemaal niet zo tevreden met hun liefdesleven, zelfs als ze een partner hebben. Heb jij ook een partner, maar mis je iets in je leven? Dan kun je dit zoeken door je aan te melden voor SecondLove. Op deze datingsite zijn alleen maar mensen actief die hetzelfde probleem hebben als jij: ze hebben al een relatie, maar missen iets en willen dit opvullen door middel van online dating.

SecondLove: algemene informatie over deze datingsite

SecondLove is een datingsite die zich volledig richt op mensen die al gebonden zijn (een relatie, samenwonend, verloofd, getrouwd), maar die niet zo tevreden zijn met hun liefdesleven. De datingsite maakt het mogelijk om gemakkelijk vreemd te gaan, bijvoorbeeld door met iemand anders af te spreken of echt een affaire te starten via het internet.

Natuurlijk wil je niet dat iemand erachter komt dat je lid bent van deze datingsite. Daarom worden de profielen op deze datingsite nooit getoond aan niet-leden, maar zijn de accounts alleen zichtbaar voor mensen die zelf ook een account hebben. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je partner een beetje rondkijkt op de homepage van SecondLove en ineens jouw foto ziet, want dit kan alleen als hij of zij zelf ook lid is van de datingsite.

De kosten van SecondLove

SecondLove heeft een gratis en betaald lidmaatschap. Met het gratis lidmaatschap van de datingsite, kun je eigenlijk alleen profielen van andere leden zoeken en profielen van andere leden bekijken. Wil je echt contact leggen met andere leden, dan heb je hier een betaald abonnement voor nodig. De kosten van dit abonnement bedragen 69,95 euro voor twee maanden.

De pluspunten

Een groot pluspunt van de datingsite SecondLove, is dat deze datingsite jouw privacy erg goed beschermt. Dit wordt niet alleen gedaan door profielen enkel te tonen aan leden van de datingsite, maar ook door je gegevens in een veilige database op te slaan en alle profielen op de datingsite te controleren. Door het extra controleren van de profielen, zitten er maar weinig fake leden op SecondLove.

Een ander voordeel van de datingsite is dat je een herinnering krijgt als jouw betaalde lidmaatschap afloopt. Veel datingsites verlengen je lidmaatschap automatisch zonder hier iets over te zeggen, maar bij SecondLove wordt dit wel netjes afgehandeld. Na het ontvangen van het bericht over jouw lidmaatschap, kies je zelf of je het abonnement wel of niet wil verlengen.

De minpunten

Een minpunt van de datingsite SecondLove, is dat je gelokt wordt met de belofte van een gratis profiel op de datingsite maar dat je vervolgens niet zo veel met dit gratis profiel kunt doen. Een leuk lokkertje, maar uiteindelijk heb je echt een betaald account nodig om goed online te kunnen daten.

Het eindoordeel van SecondLove

SecondLove is een ideale datingsite voor mensen die eens eenmalig of echt structureel vreemd willen gaan. De datingsite is betrouwbaar, heeft een groot aantal leden en beschermt jouw gegevens meer dan goed. Klein nadeel van de datingsite is dat je gelokt wordt met een gratis profiel, maar hier eigenlijk vrijwel niets mee kunt. Ben je bereid geld te betalen om vreemd te gaan, dan is SecondLove een prima datingsite voor jou. Doe je dit liever gratis, dan kun je beter op zoek gaan naar een andere datingsite met een wat uitgebreider gratis profiel.

 

8 Beoordeling
SecondLove Review

SecondLove is een datingsite die zich volledig richt op mensen die al gebonden zijn (een relatie, samenwonend, verloofd, getrouwd), maar die niet zo tevreden zijn met hun liefdesleven.

Populariteit
8
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7.5
Kosten
7

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review