De meeste websites die je kunt gebruiken om in contact te komen met leuke singles, zijn erg commercieel ingesteld. Natuurlijk willen de oprichters van de datingsites dat je jouw ideale partner vindt, maar ze willen hier ook zeker geld mee verdienen. Vind jij dit uitgangspunt van online dating niet prettig? Dan raden wij je aan om jouw online zoektocht naar liefde te starten met behulp van de datingsite Tesamen. Waar andere datingsites zo veel mogelijk geld willen verdienen en zich daarom op een zo groot mogelijke doelgroep richten, is Tesamen een vrij kleine, persoonlijke datingsite die het vooral belangrijk vindt dat jij op je gemak je ideale partner kunt vinden. Online daten op jouw manier, dat is waar het bij Tesamen om draait.

Tesamen: een unieke datingsite

Tesamen is heel anders dan de meeste andere datingsites. Waar je bij andere datingsites een standaard profiel invult, worden de profielen van Tesamen niet gevuld met allerlei standaard teksten en foto’s. Omdat de profielen gevuld worden aan de hand van antwoorden die jij zelf op open vragen moet geven, is de datingsite veel realistischer en transparanter dan andere websites voor online dating. De profielen van de datingsite zijn allemaal uniek en een stuk spontaner dan standaard profielen. Hierdoor is het veel gemakkelijker om jouw potentieel ideale partner uit een groot aantal profielen te selecteren, aangezien je veel meer over een persoon te weten kunt komen in het profiel van het betreffende lid.

De kosten van Tesamen

Meld je je aan bij Tesamen, dan krijg je standaard eerst het gratis profiel van de datingsite. Met een gratis profiel kun je profielen van andere leden bekijken, berichten ontvangen en berichten sturen naar andere leden. Dit zijn al veel functionaliteiten, maar als betalend lid van Tesamen kun je net wat meer in de online omgeving van de datingsite. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om contactgegevens uit te wisselen met andere leden of onbeperkt berichten te sturen naar diverse leden van de datingsite.

Bij het afsluiten van een betaald abonnement van Tesamen, kun je uit drie soorten abonnementen kiezen. Wil je contactgegevens uitwisselen met andere leden van de datingsite, dan betaal je hier 75 euro voor drie maanden voor. Wil je een jaar lang met drie basisleden onbeperkt kunnen chatten via de datingsite, dan betaal je hier 138 euro voor. Je kiest zelf met welke leden je contact wil leggen om onbeperkt berichten te kunnen sturen. Betaal je 189 euro voor je abonnement, dan kun je onbeperkt contacten leggen met alle leden van de datingsite. In tegenstelling tot het abonnement van 138 euro, is hier geen tijdslimiet aan verbonden.

De pluspunten van Tesamen

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het gebruik van de datingsite Tesamen om de ideale partner te vinden. Het eerste voordeel van de datingsite, is dat deze datingsite gebruik maakt van een soort persoonlijkheidstest om de profielen van leden te vullen. Hierdoor geeft een profiel je een duidelijk en realistisch beeld van een lid, waar je echt iets aan hebt bij het online daten. Ook verkleint deze persoonlijkheidstest de hoeveelheid fake leden op de datingsite, waardoor je minder risico loopt om met een nep lid in aanraking te komen.

Een ander voordeel van de datingsite Tesamen, is dat je bij deze datingsite ook de mogelijkheid hebt om jouw profiel tijdelijk te verbergen. Wil je jouw profiel niet helemaal verwijderen, maar heb je even geen tijd, zin of behoefte aan online dating? Dan zet je jouw profiel tijdelijk online, tot je wel weer online wil daten.

De minpunten van Tesamen

Een minpunt van de datingsite Tesamen, is dat de datingsite niet zo populair is als andere datingsites. Kijken we naar het aantal (actieve) leden van de datingsite, dan zien we dat dit aantal niet erg hoog is. Dit is prima als je vooral kleinschalig online wil daten, maar niet als je veel keuze wil hebben in de zoektocht naar jouw ideale partner.

Verder is de datingsite niet erg geschikt voor jongeren. Op de datingsite zijn voornamelijk 35-plussers actief, wat zeker een minpunt is voor jongere singles.

Het eindoordeel van de datingsite Tesamen

Tesamen is een prima datingsite voor mensen die online willen daten, maar dit niet bij een grote en vrij commerciële datingsite willen doen. Bij Tesamen date je in een vrij kleine online omgeving, waar je gemakkelijk in contact komt met voornamelijk singles van 35 jaar en ouder. Heb je liever zo veel mogelijk keuze bij het zoeken van jouw ideale partner via het internet, dan kun je beter een profiel aanmaken bij een andere datingsite. Deze datingsite is hier te kleinschalig voor, met een te laag aantal actieve leden.

 

7 Beoordeling
Tesamen Review

De profielen van de datingsite zijn allemaal uniek en een stuk spontaner dan standaard profielen.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7.5
Kosten
7

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review