De meeste datingsites helpen je wel om een leuke vrijgezel te vinden die bij jou in de buurt woont, maar richten zich niet helemaal op regionale dating. Dit is wat de datingsite Stedendating onderscheidt van andere datingsites, aangezien deze website voor online dating zich wel volledig op regionale dating richt. Word je lid van deze datingsite, dan kom je eenvoudig en snel in aanraking met leuke mannen of vrouwen die bij jou in de buurt wonen.

Stedendating: een korte introductie

Stedendating is een regionale datingsite, wat betekent dat de website voor online dating zich volledig op daten in de regio richt. Je geeft aan de datingsite door in welke regio je woont en de website gaat vervolgens op zoek naar leuke singles die ook in deze regio wonen. Handig, want dan hoef je nooit ver te reizen voor een date met een leuke single die je op de website hebt leren kennen.

De maandelijkse online dating kosten van Stedendating

De datingsite is gratis te gebruiken, maar met een gratis account kun je niet alle functies van de datingsite gebruiken. Zo kun je met het gratis account een profiel aanmaken, profielen van andere leden bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s van andere profielen bekijken en leuke matches zoeken. Wil je alle functies van de datingsite kunnen gebruiken, dan heb je een betaald lidmaatschap nodig. Het betaalde lidmaatschap van Stedendating wordt ook wel de VIP-toegang genoemd, waarmee je zelfgeschreven berichten kunt sturen, alle foto’s van andere leden kunt bekijken, kunt chatten, berichten kunt lezen en leden kunt zoeken met een uitgebreide zoekfunctie. Je hebt de VIP-toegang voor de datingsite vanaf 15,99 euro per maand.

Gratis online dating is mogelijk bij deze datingsite, maar de beperkingen van het gratis account zijn eigenlijk te groot om echt leuke singles te kunnen ontmoeten. Zo kun je alleen standaardberichten sturen en geen berichten lezen, wat betekent dat je voor echt contact toch echt een betaald account nodig hebt voor deze datingsite.

De pluspunten van Stedendating

Er zijn enkele pluspunten verbonden aan het gebruik van Stedendating als datingsite om de ideale partner in de regio te vinden:

  • Je kiest zelf welke informatie je prijsgeeft aan andere leden. Wil je anoniem chatten op de website, dan is dit gewoon mogelijk.
  • De datingsite heeft een klantvriendelijke verzameling klantenservicemedewerkers, die snel reageren op de berichten die je naar hen stuurt.
  • Door gebruik te maken van deze datingsite, kom je alleen in aanraking met singles in de buurt. Handig als je niet te ver wil reizen voor je dates en alleen een relatie wil met iemand die in dezelfde regio woont.

De minpunten van Stedendating

Toch heeft online dating via deze datingsite ook enkele minipunten. Enkele nadelen van deze datingsite voor regiodating, zijn de volgende:

  • De datingsite heeft veel inactieve accounts, wat betekent dat je lang niet altijd reactie krijgt op een bericht dat je naar iemand stuurt.
  • Je hebt echt een betaald account nodig om de datingsite te kunnen gebruiken, aangezien je met het gratis account te weinig mogelijkheden hebt om echt in contact te komen met leuke singles.

Vooral het laatste punt is een nadeel te noemen en zeker als je het belangrijk vindt om een datingsite gratis te kunnen gebruiken.

Ons eindoordeel van de datingsite Stedendating

De datingsite is een aanrader als je alleen singles bij jou in de regio wil ontmoeten en als je het niet erg vindt om te betalen voor online dating. Wil je jouw horizon buiten je eigen regio verleggen en betaal je liever niet voor online dating, dan kun je beter lid worden van een andere datingsite.

 

7 Beoordeling
Stedendating Review

De datingsite is gratis te gebruiken, maar met een gratis account kun je niet alle functies van de datingsite gebruiken.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7.5
Kosten
6.5

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review