Be2 is een datingsite die je echt helpt om de ideale partner te vinden. Dit doet de datingsite niet alleen door een groot aantal leuke singles te verzamelen in het ledenbestand, maar ook door jou met andere leden te koppelen. Dit wordt niet zomaar gedaan, maar altijd op basis van een uitgebreide, wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Meer over deze datingsite, lees je op deze pagina.

Be2: een korte kennismaking met de datingsite

Be2 probeert online dating naar een hoger niveau te tillen. Dit doet de datingsite door niet alleen te fungeren als website voor online dating, maar ook als relatiebureau. Word je lid van deze datingsite, dan maak je een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Aan de hand van de informatie die uit deze test naar voren komt, word je aan andere leden van de datingsite gekoppeld. Natuurlijk kun je ook op eigen houtje op zoek naar leuke singles in het ledenbestand, maar Be2 kan je ook helpen de ideale partner te vinden.

De kosten

Je kunt Be2 eerst gratis proberen, maar dan moet je wel meteen de persoonlijkheidstest maken en hier ben je ongeveer 15 tot 30 minuten mee bezig. Ben je eenmaal gratis lid, dan kun je niet zo veel op de datingsite beginnen. De meeste functies zijn namelijk alleen te gebruiken door betalende leden, die een abonnement hebben afgesloten voor Be2. Wil je serieus online daten op het platform van deze datingsite en met de hulp van deze datingsite, dan moet je hier dus wel geld voor betalen. Het abonnement kost je 15,90 euro per maand.

De pluspunten

Een groot voordeel van het online daten via Be2, is het feit dat deze datingsite jou koppelt aan andere leden van de datingsite op basis van een uitgebreide persoonlijkheidstest. Hierdoor heb je meer kans om in contact te komen met leuke singles die echt bij jou passen, met mogelijk een serieuze relatie tot gevolg. Daarnaast is de datingsite erg gebruiksvriendelijk, waardoor je de website zelfs gemakkelijk kunt gebruiken als je totaal geen ervaring hebt met online dating.

De minpunten

Een minpunt van online dating bij Be2, is dat het zelf zoeken en benaderen van singles via deze datingsite wat lastiger is. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie van de datingsite om op eigen houtje op zoek te gaan naar leuke singles, maar deze zoekfunctie werkt niet optimaal. Een ander minpunt van de datingsite, is dat het abonnement van deze datingsite automatisch verlengd wordt. Heb je dit niet in de gaten, dan kan het voorkomen dat je onnodig veel geld betaalt voor jouw (ongebruikte) abonnement bij de datingsite.

Het eindoordeel van Be2

Be2 is een datingsite die je niet alleen het online platform biedt om lekker te daten, maar je ook echt helpt met het vinden van een leuke partner. Wil je de datingsite op eigen houtje gebruiken (zonder hulp van Be2), dan werkt dit over het algemeen wat minder goed. Wil je wel de hulp van Be2 bij het online daten, dan krijg je ook echt goede hulp. Nadeel is dat je hier geld voor moet betalen, maar als je dit voor echte liefde over hebt is de datingsite zeker een aanrader.

 

6.5 Beoordeling
Be2 Review

Een groot voordeel van het online daten via Be2, is het feit dat deze datingsite jou koppelt aan andere leden van de datingsite op basis van een uitgebreide persoonlijkheidstest.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
6.5

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review