EasyFlirt is een internationale website die erg populair is in landen als België, Nederland, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Het feit dat de datingsite internationaal is, betekent overigens niet dat je als Belgische single altijd in contact komt met zowel Engelse, Duitse als Franse singles. Per land worden de profielen gefilterd, waardoor je altijd in contact komt met singles die gewoon in België wonen.

EasyFlirt: een korte introductie

EasyFlirt is een gebruiksvriendelijke website waar je snel en eenvoudig lid van kunt worden. De datingsite heeft een groot aantal leden, ook in België. Een pluspunt van de datingsite is dat je het grote aantal profielen eenvoudig kunt filteren. Ben je als vrouw bijvoorbeeld alleen op zoek naar mannen in België, dan geef je dit aan bij het zoeken en krijg je alleen profielen te zien die bij jou passen.

De kosten van EasyFlirt

De meeste functionaliteiten van EasyFlirt zijn alleen te gebruiken door betalende leden. Wil je alle functies van de datingsite gebruiken, dan neem je hier een betaald lidmaatschap voor af. De kosten van de abonnementen van EasyFlirt liggen tussen de 25 euro en 27 euro per maand. Je kiest zelf hoe lang je betalend lid wil worden van de datingsite, waarbij je onder andere de keuze hebt tussen lidmaatschappen van twee en drie maanden.

De pluspunten

De datingsite EasyFlirt heeft diverse pluspunten. Ten eerste is de website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor je er (ook als leek!) gemakkelijk doorheen komt. Daarnaast kun je in je profiel aangeven naar wat voor man of vrouw je op zoek bent en wat voor interesses je hebt. Door hier duidelijk over te zijn, krijg je meer berichten van mensen die bij jou passen en dezelfde interesses hebben als jij. Zoek je zelf naar profielen van leuke singles, dan test je aan de hand van de uitgebreide profielinformatie snel en gemakkelijk of iemand wel of niet bij je past.

De minpunten

Een groot minpunt voor de Nederlandstalige Belgen die EasyFlirt willen gebruiken om leuke contacten op te doen, is dat de Nederlandstalige Belgische website van EasyFlirt niet werkt. De Franstalige website werkt wel, maar als je geen Frans spreekt is dit natuurlijk geen optie. Dit is een serieus minpunt van de datingsite, waar de website gegarandeerd ook veel leden op misloopt.

Het eindoordeel

EasyFlirt is een populaire website in diverse landen, waaronder Nederland, Frankijk en Engeland. Via de datingsite kun je in contact komen met vele leuke singles, maar wel alleen met een betaald profiel. Nederlandstalige Belgen kunnen beter een andere website gebruiken om leuke singles te leren kennen, want de Nederlandstalige website voor België doet het niet. Dit is een groot minpunt, waar de datingsite veel leden op verliest.

 

6.5 Beoordeling
EasyFlirt Review

De meeste functionaliteiten van EasyFlirt zijn alleen te gebruiken door betalende leden.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review