Flunner is een datingnetwerk die zich afscheidt van de traditionele vormen van online dating, waarvan tegenwoordig al tientallen datingnetwerken bestaan. Met deze datingsite proberen de makers gebruikers aan elkaar te koppelen door gebruik te maken van de kracht van sociale media. Het is volledig gratis om via Flunner op zoek te gaan naar een nieuwe partner, wat de drempel tot online dating een stuk minder hoog maakt. Op Flunner zal je weinig statische, saaie profielen tegenkomen, maar vind je vooral profielen die regelmatig veranderd worden door gebruikers.

Wees je ervan bewust dat niet alle leden van Flunner op zoek zijn naar een relatie! Sommige mensen gebruiken het netwerk enkel als een plek om in contact te kunnen komen met leeftijdsgenoten die een vriendschap op willen bouwen.

Een bezoek aan Flunner is de moeite waard

Bij het openen van de website van Flunner zal je direct opvallen dat deze datingsite zichzelf op een andere manier in de markt zet dan de meeste datingnetwerken doen. Je kunt Flunner vergelijken met een sociaal netwerk als Facebook, met het verschil dat Flunner zich voornamelijk richt op mensen die op zoek zijn naar een relatie. Het aanmaken van een profiel op Flunner is volledig gratis, waarna je direct aan de slag kunt gaan met het vinden van leuke contacten.

Naar eigen zeggen probeert deze site uit te groeien tot het grootste sociale netwerkplatform voor singles. Hierbij richt het zich niet per definitie op online dating, maar wel op het in contact brengen van single mannen en vrouwen. De een doet dit met het doel om een relatie op te bouwen, de ander met het doel om een vriendschap op te zetten. Het feit dat het aanmaken van een account op Flunner gratis is, zorgt ervoor dat de datingsite over een steeds groter wordend ledenaantal beschikt. De kans op een succesvolle match wordt hierdoor groter!

Is Flunner echt helemaal gratis?

Op de meeste online datingsites moet je betalen om in contact te kunnen komen met andere leden. Enerzijds doen datingnetwerken dit om geld te verdienen voor het onderhoud aan hun netwerk, anderzijds proberen de datingsites op die manier nepprofielen te weren. Flunner is een datingnetwerk die volledig gratis is en dat naar eigen zeggen ook zal blijven. Je kunt dus kosteloos flirten, berichten versturen, chatten met andere leden, enzovoorts.

Wellicht vraag je jezelf af hoe Flunner dan aan inkomsten komt voor het onderhouden van de website. Dit doet deze site door gebruik te maken van advertenties op de website, wat te vergelijken is met veel andere grote sociale media. Door de inkomsten die zij met de advertenties binnenkrijgen, kunnen ze het platform gratis houden voor leden.

Voor- en nadelen van Flunner

Hoewel deze site erg veel voordelen lijkt te hebben, zitten er ook een aantal nadelen aan het gebruik van dit sociale netwerk. Zo is het ledenaantal momenteel nog wat aan de kleine kant, ondanks dat er steeds meer leden bij komen. Door het beperkte aantal leden is de website minder actief, wat het lastiger kan maken om een geschikte match te vinden. Ook het feit dat de website er in de afgelopen periode regelmatig af lag, zorgt ervoor dat leden wegblijven of niet meer terugkomen als ze eenmaal een account hebben aangemaakt.

Het feit dat Flunner gratis is en (voorlopig) ook zal blijven, zorgt er gelukkig voor dat het ledenaantal wel blijft groeien. Het groeiende aantal leden zal ervoor zorgen dat de datingsite steeds weer iets actiever wordt. Daarbij hoef je geen uitgebreid profiel in te vullen, wat het aanmaken van een account erg laagdrempelig maakt. Dit stimuleert mensen om een nieuw account aan te maken.

Sociaal netwerk voor online dating

We kunnen concluderen dat Flunner meer is dan een online datingnetwerk alleen. Deze site kan vergeleken worden met een sociale media, waarbij je het dynamische karakter van een dergelijk netwerk overgenomen is. Het datingnetwerk biedt je de mogelijkheid om met andere leden te praten, om elkaar berichten te sturen en om te flirten. Dit is alles is volledig gratis en kan direct na het aanmaken van een account, zonder dat je uitgebreide testen hoeft uit te voeren. Dit is op veel andere datingnetwerken wel het geval, omdat het algoritme achter deze datingnetwerken de ingevoerde informatie gebruikt om matches voor je te vinden.

Hoewel het aantal leden van Flunner op dit moment nog aan de lage kant is, heeft het er alle schijn van dat het ledenaantal in de komende jaren verder toe zal nemen. Het feit dat Flunner gratis is, maakt het voor een grote groep single mannen en vrouwen aantrekkelijk om een profiel aan te maken. Maak zelf ook een account aan op Flunner en leer nieuwe mensen kennen in de chat, door berichten naar andere leden te sturen, enzovoorts. Wees je er wel van bewust dat er op een gratis datingnetwerk nepprofielen actief kunnen zijn.

 

6 Beoordeling
Flunner Review

Wees je ervan bewust dat niet alle leden van Flunner op zoek zijn naar een relatie!

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review