Ben je op zoek naar een leuke partner van hetzelfde geslacht, dan kun je je aanmelden voor de datingsite GayParship. GayParship is onderdeel van de populaire datingsite Parship, die zich zowel op homoseksuelen als heteroseksuelen richt. Vind je het prettiger om een datingsite te gebruiken die zich speciaal op homoseksuelen richt, dan kun je een profiel aanmaken bij dit dochterbedrijf van Parship. Overigens kun je je niet alleen voor deze datingsite aanmelden als je homoseksueel bent, maar ook als je biseksueel bent en graag in contact wil komen met zowel mannen Gay als vrouwen.

GayParship: een korte kennismaking met de datingsite

GayParship richt zich specifiek op homoseksuele en biseksuele singles in Nederland en België. De datingsite is uitermate geschikt voor homoseksuelen en biseksuelen die zich op andere datingsites niet helemaal prettig voelen of gewoon een datingsite willen gebruiken die zich specifiek op hun doelgroep richt.
Wat GayParship uniek maakt als gay datingsite, is het feit dat deze datingsite leden koppelt aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. Het is niet zomaar een website om leuke singles te leren kennen, maar een echt relatiebemiddelingsbureau die je graag koppelt met leuke singles die bij jou passen. Ga je toch liever zelf op zoek naar leuke singles? Dan kun je er altijd voor kiezen om de matches van deze datingsite te negeren en gewoon zelf op zoek te gaan naar een leuke partner.

De kosten van GayParship

Net zoals bij veel andere datingsites het geval is, kun je je bij GayParship helemaal gratis inschrijven. Als gratis lid mag je een persoonlijkheidstest maken, krijg je matches op basis van deze persoonlijkheidstest en kun je ook berichten sturen en beantwoorden. Een nadeel van het gratis lidmaatschap van GayParship, is dat je hier slechts een beperkt aantal berichten mee kunt sturen. Wil je meer dan 1 reactie per ontvangen bericht sturen, dan kies je voor een premium lidmaatschap van deze datingsite.

Met een premium lidmaatschap kun je onder andere onbeperkt berichten uitwisselen, foto’s bekijken (bij gratis leden zijn foto’s van andere leden altijd wazig), de zoekfunctie van de datingsite gebruiken en zien wie jouw profiel hebben bekeken. Ook heb je bij het premium lidmaatschap de contactgarantie van deze datingsite, die je garandeert dat je binnen zes maanden tijd met minimaal vijf leden contact hebt gehad via de datingsite. Is dit niet het geval, dan wordt jouw abonnement gratis verlengd.

De pluspunten van GayParship

Het eerste pluspunt van de datingsite GayParship, is het feit dat deze website erg overzichtelijk en dus erg gebruiksvriendelijk is. Ook als je geen ervaring hebt met online daten en niet zo goed weet wat te doen, kun je deze datingsite prima gebruiken. Een ander voordeel van de datingsite, is dat er alleen maar serieuze leden actief zijn op deze datingsite. Natuurlijk zitten er een paar fake profielen in het ledenaanbod en zitten er ook mensen tussen die alleen op zoek zijn naar een eenmalig avontuurtje, maar de meeste leden van GayParship zijn echt op zoek naar liefde.

De minpunten van GayParship

Het enige minpunt van GayParship, is dat je zonder betaald profiel niet zo ver komt bij deze datingsite. Er wordt wel reclame gemaakt dat je hier gratis kunt daten, maar met een gratis profiel kom je nauwelijks echt in contact met andere leden. Wil je serieus online daten, dan heb je altijd een betaald profiel nodig bij de datingsite en dit betekent dat je geld moet investeren in jouw online zoektocht naar liefde. Wil je dit eigenlijk niet, dan kun je beter op zoek gaan naar een datingsite die echt gratis te gebruiken is.

Het eindoordeel van GayParship

GayParship is een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en populaire datingsite die zich helemaal richt op homoseksuele en biseksuele singles. De datingsite werkt goed, heeft een groot aantal leden (die serieus op zoek zijn naar liefde) en heeft verschillende functionaliteiten om in contact te komen met leuke singles. Nadeel van de datingsite is dat je eigenlijk wel een betaald abonnement nodig hebt voor GayParship om de website echt goed te kunnen gebruiken. Investeer je niet in het betaalde abonnement, dan is de kans maar klein dat je echt leuke singles ontmoet via deze datingsite.

 

8.5 Beoordeling
GayPARSHIP Review

Wat GayParship uniek maakt als gay datingsite, is het feit dat deze datingsite leden koppelt aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
8.5
Klantenservice
8.5
Kosten
8

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review