Klasseswingers is een online datingnetwerk voor stellen en singles die op zoek zijn naar een ander stel om mee te “swingen”. Swingen betekent in dit geval niet het dansen in een uitgaansgelegenheid, maar het hebben van seks met anderen naast je vaste partner. In de afgelopen jaren heeft swingen sterk aan populariteit gewonnen in Nederland en België, waardoor ook de roep naar een betrouwbare datingsite voor swingers steeds groter werd. Klasseswingers is zo’n betrouwbare datingsite, waar je op een informele manier in contact kunt komen met andere swingers uit je omgeving.

Transparantie speelt een belangrijke rol binnen dit datingnetwerk. Je ziet dit onder meer terug in het feit dat Klasseswingers op een zeer betrouwbare wijze met je persoonsgegevens omgaat. Daarbij heeft de website een overzichtelijke, betrouwbaar ogende vormgeving waarin je de verschillende functies van Klasseswingers snel gevonden hebt. Inmiddels beschikt de website over meer dan duizend actieve leden, die allen op zoek zijn naar een stel of single voor erotisch contact. Naast erotisch contact kun je Klasseswingers ook gebruiken om in contact te komen met andere stellen voor een gezellige avond in de bioscoop, een etentje, enzovoorts. Zorg er wel voor dat je je verwachtingen vooraf duidelijk kenbaar maakt, om te voorkomen dat jullie als stel of jullie partner(s) om te swingen teleurgesteld afhaken.

Op zoek naar swingers met Klasseswingers

Waar de meeste datingsites voor swingers enkel een plek bieden om in contact te komen met andere swingers, gaat Klasseswingers verder dan dat. Deze website heeft de integriteit en betrouwbaarheid van haar diensten hoog in het vaandel staan. Zo worden alle profielen gecontroleerd op hun betrouwbaarheid, waardoor de kans op nepprofielen erg klein is. Zeker bij erotisch getinte dates is dit essentieel! Je wilt immers voorkomen dat iemand in het echt heel anders blijkt te zijn dan je op voorhand verwacht had op basis van de informatie in zijn of haar profiel op Klasseswingers. Klasseswingers raadt reden aan om de indentiteit van andere leden altijd te controleren door elkaar bijvoorbeeld eerst telefonisch te spreken en via een webcam te bekijken. Zo weet je zeker dat iemand te vertrouwen is!

Ondanks het feit dat Klasseswingers erg serieus en betrouwbaar over probeert te komen op haar leden, beschikt de website over verschillende speelse elementen. Denk bijvoorbeeld aan opwindende foto’s, foto’s met mannen en vrouwen in pikante lingerie, enzovoorts. Het geeft direct aan wat je van de leden op Klasseswingers kunt verwachten.

Een account aanmaken bij Klasseswingers

Het aanmaken van een nieuw account bij Klasseswinger is erg eenvoudig. Standaard krijg je een gratis account, waarmee je helaas niet alle functies binnen het datingnetwerk kunt gebruiken. Wel is het mogelijk om de zoekfunctie te gebruiken en andere profielen te bekijken. Het is echter niet mogelijk om andere leden een bericht te versturen! Hier is niet zonder reden voor gekozen door Klasseswingers. Door leden te laten betalen voor het versturen van berichten gaan zijn nepprofielen tegen, wat de betrouwbaarheid van de datingsite ten goede komt.

Met een betaald lidmaatschap kun je niet alleen berichten naar andere leden sturen, ook kun je een onbeperkt aantal foto’s bekijken, kun je leden als favoriet bestempelen, enzovoorts. Naast deze mogelijkheden biedt Klasseswingers een aantal andere extra opties voor betalende leden, die het zeker de moeite waard maken om een betaald lidmaatschap te overwegen binnen dit datingnetwerk.

Belangrijke voor- en nadelen van Klasseswingers

Klasseswingers biedt verschillende interessante voordelen voor leden, maar er zijn ook een aantal verbeterpunten op te merken. Zo blijkt dat er weinig informatie te vinden is over de exacte kosten voor een betaald lidmaatschap binnen dit datingnetwerk, wat minder betrouwbaar overkomt. Daarentegen is het opzeggen van het betaalde lidmaatschap duidelijk beschreven, zodat dit geen problemen op zal leveren voor leden. Het aanmaken van een nieuw account is bij Klasseswingers altijd kosteloos. De betrouwbaarheid van de website wordt echter ruimschoots goedgemaakt door de handmatige controle van profielen en verschillende andere maatregelen die we eerder in dit artikel beschreven hebben.

Ook de vormgeving van deze datingsite voor swingers vormt een groot voordeel ten opzichte van veel andere datingnetwerken. Informatie klopt, informatie is op een duidelijke manier beschreven en staat op een logische wijze verdeeld over de verschillende menuknoppen. Zo heb je de functies binnen Klasseswingers snel gevonden, heb je aan de hand van de FAQ snel antwoord op de meest gestelde vragen, enzovoorts.

Via de instellingen voor je profiel kun je zelf kiezen welke informatie zichtbaar is voor andere leden en welke informatie je privé wenst te houden. Niet iedereen wil bijvoorbeeld meteen al zijn of haar foto’s met anderen delen. Door de diversiteit aan privacy instellingen kun je precies die informatie delen, die bij andere leden bekend mag zijn. Meer informatie, foto’s of video’s kun je vervolgens in persoonlijke berichten of in een chat met anderen delen. Zo blijf je zelf de controle houden over de gegevens die andere leden van je hebben. Het is binnen dit datingnetwerk zelf mogelijk om volledig anoniem te blijven tot je een leuke match gevonden denkt te hebben.

Alles wat je van een datingsite verwacht

Met deze datingsite heb je een online datingnetwerk voor swingers gevonden, die werkelijk alles lijkt te hebben wat je van een goede en moderne datingsite mag verwachten. De website heeft een stijlvolle, moderne vormgeving, deelt voldoende informatie over de functies van de website, de gevaren van online dating, het delen van persoonlijke informatie met andere leden, enzovoorts. Daarbij kan het relatief grote aantal actieve leden absoluut een reden zijn om een account aan te maken bij Klasseswingers.

Leer binnen dit datingnetwerk nieuwe mensen kennen voor een erotisch getinte date, voor een afspraakje voor een etentje bij iemand thuis of voor een bezoek aan de bioscoop. Je kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om elkaar eerst beter te leren kennen en de dates na verloop van tijd een erotisch tintje geven. Zorg er bij een date altijd voor dat je zeker weet dat iemand anders te vertrouwen is!

 

7 Beoordeling
Klasseswingers Review

Het aanmaken van een nieuw account bij Klasseswinger is erg eenvoudig.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
7.5

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review