Regio Sexcontact is een datingsite die jou in contact brengt met leuke mannen en vrouwen in de buurt. Niet voor liefde, maar voor een spannende date of een langdurige erotische relatie zonder verplichtingen. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over Regio Sexcontact op deze pagina.

Regio Sexcontact: een korte introductie

Regio Sexcontact richt zich op mensen die online in contact willen komen met leuke mannen of vrouwen voor een seksdate of een langdurige erotische relatie. Je moet zeker geen lid worden van de datingsite als je de ideale partner voor een serieuze relatie zoekt, want deze persoon ga je niet vinden op deze website. Wil je erotische contacten opdoen zonder vast te zitten aan de verplichtingen van een echte relatie, dan is de datingsite wel geschikt voor jou.

De kosten

Regio Sexcontact biedt een gratis profiel aan, maar dit profiel maakt het niet mogelijk om alle functionaliteiten van de datingsite te gebruiken. Zo kun je met een gratis profiel zelf foto’s plaatsen, de profielen van andere leden bekijken en de belangrijkste foto’s van deze leden zien, maar kun je niet alle foto’s van leden bekijken. Ook kun je wel berichten sturen, maar gaat het alleen om standaardberichten van de datingsite zelf. Wil je alle foto’s zien en zelf berichten schrijven naar leuke leden, dan neem je een VIP-toegang voor deze datingsite. Hier betaal je 15,99 euro voor en dan krijg je 14 dagen toegang tot alle functionaliteiten van Regio Sexcontact.

De pluspunten

Een voordeel van Regio Sexcontact, is het feit dat hier alleen maar mensen actief zijn die naar hetzelfde op zoek zijn. Word je lid van Regio Sexcontact om seksuele contacten op te doen, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je in contact komt met mensen die helemaal geen erotisch contact willen. Ook is de datingsite erg gebruiksvriendelijke en overzichtelijk, wat ook zeker een voordeel is van Regio Sexcontact.

De minpunten

Een minpunt van deze sex datingsite is dat er maar weinig actieve leden op de website te vinden zijn. De website zegt zelf veel (actieve) leden te hebben, maar wij vinden het vrij rustig op de website. Daarnaast is het ook een minpunt te noemen dat je een betaald account nodig hebt om echt in contact te komen met andere leden van de datingsite. Met het gratis account kun je wel wat, maar zeker niet genoeg.

Het eindoordeel

Regio Sexcontact is een prima datingsite voor mensen die erotische contacten op willen doen en hier best voor willen betalen. De datingsite lijkt niet heel actief te zijn, maar de mensen die de datingsite gebruiken hebben wel allemaal hetzelfde doel. Daarnaast is de datingsite gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

 

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review