Match4Me is een datingsite die zich richt op hogeropgeleide singles. De datingsite is geschikt voor mensen die gewoon wat nieuwe vriendschappen willen sluiten, maar richt zich meer op mensen die echt willen daten en op zoek zijn naar een serieuze relatie voor de lange termijn. Meer over deze datingsite, lees je in deze uitgebreide review.

Match4Me: een korte introductie

Match4Me is een datingsite voor hogeropgeleiden, ofwel mensen die een HBO of WO opleiding gevolgd hebben. Dit maakt de datingsite ideaal voor mensen met een hogere opleiding, die graag enkel in contact willen komen met singles van hetzelfde niveau. De datingsite maakt het overigens niet alleen mogelijk om 1-op-1 contacten te leggen, maar ook om in grotere groepen met elkaar te kletsen. Zo heeft de datingsite ook een grote chatgroep (waar alle leden lid van zijn) en een forum waar je allerlei berichten kunt plaatsen en op berichten kunt reageren.

De kosten van Match4Me

Match4Me maakt het mogelijk om je gratis te registeren, maar met een gratis account van de datingsite kun je niet zo veel. Wil je in contact komen met andere leden van de datingsite om echt online te kunnen daten, dan heb je hier een betaald account voor nodig. De kosten van dit account zijn afhankelijk van de duur van jouw betaalde lidmaatschap, dus je hebt de kosten van jouw online zoektocht naar liefde nog wel voor een groot deel zelf in de hand. Voor een maand betaal je bijvoorbeeld 19,95 euro, maar bij een langer lidmaatschap betaal je weer iets meer geld. Overigens zijn de maandelijkse kosten van het langere lidmaatschap omgerekend wel goedkoper dan het lidmaatschap van een maand, waardoor het vaak interessanter is om langer betaald lid te worden.

De pluspunten van Match4Me

Er zijn enkele pluspunten verbonden aan het online daten via de datingsite Match4Me. De belangrijkste positieve punten van deze datingsite, zijn de volgende:

  • De datingsite richt zich op hogeropgeleide singles en brengt deze mensen met succes bij elkaar. Zoek je een single van jouw niveau, dan is dit een groot pluspunt.
  • De datingsite heeft een goede verdeling van mannelijke en vrouwelijke leden.
  • De datingsite is veilig en betrouwbaar.
  • De datingsite is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken.

En omdat de datingsite diverse abonnementen aanbiedt, bepaal je helemaal zelf hoeveel je wil betalen voor jouw online dating avontuur.

De minpunten van Match4Me

Een minpunt van de datingsite Match4Me is het feit dat profielen handmatig worden gecontroleerd op echtheid, maar dat er toch veel fake leden door deze controle heen komen. Ook zijn er volgens (ex-)leden van de datingsite veel mensen actief op de website die helemaal niet hoger opgeleid zijn, maar hier gewoon over liegen. Als datingsite is dit natuurlijk lastig te achterhalen, dus dit kun je Match4Me niet echt kwalijk nemen.

Een ander minpunt van de website is dat er volgens (ex-)leden maar weinig respons komt op berichten. Heb je betaald voor een lidmaatschap en krijg je bijna nooit reactie, dan is dit echt vervelend.

Het eindoordeel van Match4Me

Match4Me is een betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke datingsite voor hogeropgeleide singles. De datingsite heeft een goede verdeling mannen en vrouwen en biedt de juiste functies om je in contact te brengen met leuke singles van jouw niveau. Een nadeel van de datingsite, is dat er soms toch fake leden door de controle komen en dat er ook leden actief zijn die helemaal niet hoger opgeleid zijn. Dit is niet echt te voorkomen en moeilijk te controleren door Match4Me, maar het is wel een minpunt te noemen.

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review