Buurmeisjes is geen gewone datingsite, maar betreft een website waar mensen elkaar ontmoeten om spannende afspraakjes met elkaar te maken. De website is uitermate geschikt voor mensen die graag intiem contact willen, maar dan zonder de vele verplichtingen van een vaste relatie. Herken jij jezelf in de omschrijving van het gemiddelde lid van deze datingsite? Lees dan meer over deze datingsite in deze review en je komt er vanzelf achter of deze website inderdaad iets voor jou is.

Buurmeisjes: algemene informatie over de datingsite

Buurmeisjes is een populaire datingsite met een groot ledenaantal. De leden van de datingsite zijn allemaal op zoek naar een intiem contact, maar niet voor een serieuze relatie. Zo maak je gebruik van de datingsite om leuke mensen te leren kennen voor een spannende date: niet voor een serieuze date met een mogelijke relatie tot gevolg. Natuurlijk kun je een serieuze relatie krijgen met iemand die je op deze datingsite hebt ontmoet, maar dit is niet het eerste doel van de website.

De kosten van Buurmeisjes

Je kunt je gratis inschrijven bij Buurmeisjes, maar dan kun je geen berichten sturen naar andere leden van de datingsite. Wil je dit wel, dan betaal je een bepaald bedrag voor credits. Met deze credits kun je vervolgens berichten sturen, totdat je credits weer op zijn en je weer nieuwe credits nodig hebt. Goed om te weten: Buurmeisjes wordt niet als naam op je bankafschrift vermeld. Je kunt dus ook anoniem gebruik maken van de datingsite als je dit belangrijk vindt, bijvoorbeeld omdat je een partner hebt.

De pluspunten van Buurmeisjes

Het grootste voordeel van de datingsite Buurmeisjes, is het feit dat deze datingsite zo veel leden heeft. Door het grote ledenaantal heb je meer kans om een leuke single te ontmoeten, waar je vervolgens een spannende date mee kunt organiseren. Een ander pluspunt van de datingsite is dat Buurmeisjes erg toegankelijk en laagdrempelig is. Je betaalt alleen voor berichten die je wil versturen, dus je kunt ook eerst gratis rondkijken om te achterhalen of deze datingsite bij jou past. Ben je overtuigd, dan neem je gewoon een bepaald aantal credits af om berichten te kunnen versturen.

De minpunten van Buurmeisjes

Een minpunt van de datingsite, is dat profielen van sommige leden op de homepage van de website worden vertoond. Komt jouw profiel hier ook tussen te staan, dan kunnen niet-leden zien dat jij lid bent. Het bekijken van je foto’s is niet mogelijk, maar misschien is het dan al te laat en ben je al herkend. Vind je het belangrijk om anoniem te blijven bij het online daten, dan is dit een groot minpunt van de datingsite.

Het eindoordeel van Buurmeisjes

Buurmeisjes is een populaire datingsite voor mensen die spannende contacten willen leggen met andere singles en eventueel met gebonden mensen. De datingsite is toegankelijk, vrij laagdrempelig en alleen betaald als je echt berichten wil sturen naar andere mensen. Het gratis proberen van de datingsite is dus zeker mogelijk, maar dan wel zonder berichten te sturen. Een minpunt van de datingsite, is dat jouw profiel op de homepage van deze datingsite kan komen te staan. Wil je dit niet, dan kun je beter op zoek gaan naar een andere casual datingsite.

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review