Victoria Milan is een van de bekendste datingsites voor mensen die vreemd willen gaan. Heb je al een relatie, ben je verloofd of ben je zelfs al getrouwd, dan kun je je aanmelden voor deze datingsite. Je kunt de datingsite gebruiken om alleen met mensen te chatten, maar ook om met mensen af te spreken of zelfs een affaire te starten. Meer weten over deze datingsite voor je lid wordt van Victoria Milan? Lees dan meer over deze datingsite om vreemd te gaan in deze uitgebreide review.

Victoria Milan: een korte kennismaking met een bijzondere datingsite

Victoria Milan is een datingsite die zich op een specifieke doelgroep richt: gebonden volwassenen die vreemd willen gaan. Het kan gaan om mensen die een relatie hebben en gewoon een keer met iemand anders willen chatten, maar ook om mensen die al jaren getrouwd zijn en echt een affaire willen naast hun huwelijk.

Als je het internet gebruikt om vreemd te gaan, wil je natuurlijk niet dat je partner hier achter komt. Om te voorkomen dat dit gebeurt, heeft Victoria Milan privacy erg hoog in het vaandel staan. Gezichten op foto’s worden onherkenbaar gemaakt, fake leden zijn eenvoudig en snel te melden bij de redactie van de datingsite en bankafschrijvingen naar Victoria Milan staan altijd met een andere vermelding op het rekeningafschrift.

Schrijf je je in voor deze datingsite, dan hoef je zelfs bijna geen persoonlijke informatie te geven. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je gegevens openbaar gemaakt worden door de datingsite, want je bepaalt helemaal zelf wat je wel en niet doorgeeft aan de datingsite. Geef je geen informatie bij het inschrijven om jouw privacy te beschermen, dan is dit helemaal prima.

De online dating features van Victoria Milan

Victoria Milan is een uitgebreide datingsite, wat betekent dat de datingsite verrijkt is met vele verschillende features om online daten nog gemakkelijker en leuker te maken. Enkele features die je bij de datingsite kunt gebruiken, zijn de volgende:

  • Uitgebreid zoeken, bijvoorbeeld op woonplaats, leeftijd, uiterlijk, interesses, persoonlijkheid en ga zo maar door.
  • Knipoogjes versturen. Vind je iemand leuk, maar durf je niet echt een gesprek aan te knopen of weet je niet wat je moet zeggen? Dan kun je jouw interesse laten zien door een knipoogje te versturen.
  • Chatten in een openbare chatroom. Vind je iemand leuk, dan kun je hier altijd een privébericht naartoe sturen.
  • De paniekknop. Komt je partner ineens bij je computer staan? Dan klik je op deze knop om de website direct af te sluiten. In plaats van de website van Victoria Milan, wordt er een totaal onschuldige website geopend.
  • Leden blokkeren. Om te voorkomen dat je door iemand lastig gevallen wordt op Victoria Milan, kun je deze persoon indien nodig blokkeren.
  • Automatisch uitloggen als je zelf vergeet om je uit te loggen bij de datingsite. Ben je even niet actief, dan regelt de datingsite dat je uitgelogd wordt en er een onschuldige website geopend wordt.

Zoals je ziet, is Victoria Milan een uitgebreide datingsite. De datingsite heeft niet alleen vele functionaliteiten om online te daten, maar ook om jouw geheim van het online daten echt geheim te houden. Gebruik je deze datingsite om vreemd te gaan op je partner, dan hoef je je geen zorgen te maken dat hij of zij hierachter komt.

De kosten van Victoria Milan

Je kunt een gratis profiel aanmaken om Victoria Milan te gebruiken om vreemd te gaan, maar je kunt ook voor een betaald profiel kiezen. Met een gratis profiel kun je wel een profiel aanmaken, maar kun je hier geen foto’s op zetten. Wat je wel kunt doen, is andere leuke leden zoeken door gebruik te maken van de zoekfunctie van de datingsite. Neem je een betaald profiel, dan heb je geen beperkingen bij het online daten. Een aanrader als je echt serieus online wil daten en niet gewoon wat rond wil kijken op de datingsite.

Voor het betaalde lidmaatschap, ook wel het premium lidmaatschap genoemd, betaal je 39,90 euro per maand. Neem je een abonnement van zes maanden, dan wordt de maandelijkse prijs verlaagd naar 28 euro. Vrouwen kunnen de website helemaal gratis gebruiken.

De pluspunten van Victoria Milan

De datingsite Victoria Milan kent enkele belangrijke pluspunten. Het eerste pluspunt van de datingsite, is dat hier alleen mensen actief zijn die vreemd willen gaan of het niet erg vinden om met iemand af te spreken die al een partner heeft. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je afgekeurd wordt door andere leden omdat je vreemd wil gaan op je partner, want dit doet (bijna) ieder lid van deze datingsite.
Een ander pluspunt van de datingsite, is dat de website helemaal ingesteld is op het doel van de datingsite. Om ervoor te zorgen dat je partner er niet achter komt dat je vreemd gaat, heeft de datingsite bijvoorbeeld een paniekknop en een automatische uitlog functie.

De minpunten van Victoria Milan

Het enige echte minpunt van de datingsite Victoria Milan, is dat je jouw betaalde abonnement echt stop moet zetten als je dit abonnement niet meer af wil nemen. Doe je dit niet, dan wordt het automatisch verlengd en betaal je dus voor een abonnement dat je niet meer wil gebruiken.

 

8.5 Beoordeling
Victoria Milan Review

Gebruik je deze datingsite om vreemd te gaan op je partner, dan hoef je je geen zorgen te maken dat hij of zij hierachter komt.

Populariteit
8.5
Gebruikersgemak
8
Functionaliteiten
8.5
Klantenservice
8
Kosten
7.5
Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review