Girls.G-Dating is de naam van een datingsite die zich specifiek richt op homoseksuele mannen en vrouwen. Het is een serieuze datingsite, die je gebruikt om in contact te komen met leuke singles en zo mogelijk jouw ideale partner te vinden. Meer weten over deze datingsite voor je een account aanmaakt op Girls.G-Dating? Lees dan meer over deze datingsite in dit artikel.

Girls.G-Dating: een korte kennismaking

Girls.G-Dating richt zich uitsluitend op vrouwen die op zoek zijn naar vrouwen en op mannen die op zoek zijn naar mannen. Het is een betrouwbare datingsite, die door deze doelgroepen gebruikt kan worden om leuke contacten op te doen. Dit kunnen contacten zijn voor nieuwe vriendschappen of leuke dates, maar hopelijk ook zeker voor een mogelijk serieuze relatie. Benieuwd of deze datingsite echt werkt? Lees dan de succesverhalen van andere leden op de website van Girls.G-Dating en je krijgt een duidelijk beeld het succes van de datingsite.

De kosten

Je kunt je altijd eerst gratis aanmelden op Girls.G-Dating, bijvoorbeeld om de datingsite eens goed te leren kennen. Heb je een gratis profiel op deze datingsite, dan kun je profielen van andere leden bekijken en standaardberichten sturen. Ook kun je zelf foto’s op je profiel zetten en kun je gebruik maken van de standaard zoekfunctie van Girls.G-Dating.
Wil je serieus online daten op Girls.G-Dating, dan heb je een betaald profiel nodig voor deze datingsite. De zogenaamde VIP-toegang van de datingsite zorgt ervoor dat je de nodige extra online dating faciliteiten hebt, die je toch echt wel nodig hebt om serieus te kunnen daten. Zo kun je me teen VIP-toegang zelfgeschreven berichten versturen, extra foto’s van andere leden bekijken, chatten met andere leden en uitgebreider zoeken naar leuke singles met de zoekfunctie van de datingsite. Voor 14 dagen betaal je omgerekend 15,99 euro voor de VIP-toegang van de datingsite.

De pluspunten

Een groot pluspunt van de datingsite Girls.G-Dating, is dat de datingsite veel leden heeft en slecht een klein aantal van deze leden fake is. Door het grote aantal leden van de datingsite, is de kans groter dat je hier leuke singles ontmoet en mogelijk zelfs kennis maakt met je ideale partner. Een ander voordeel van de datingsite, is dat Girls.G-Dating erg betrouwbaar is. De datingsite gaat netjes om met je gegevens, zet geen foto’s of informatie van je online (zichtbaar voor niet-leden) en deelt je gegevens ook niet met andere partijen voor commerciële doeleinden.

De minpunten

Een minpunt van Girls.G-Dating, is dat je altijd een VIP-toegang nodig hebt als je de datingsite echt wil kunnen gebruiken om een leuke partner te vinden. Zonder VIP-toegang kun je de datingsite wel gebruiken, maar heb je maar weinig kans dat je echt in contact komt met leuke singles. Het nadeel van de VIP-toegang, is dat deze betaalde toegang voor de datingsite vrij prijzig is.

Het eindoordeel

Girls.G-Dating is een populaire, betrouwbare en uitgebreide datingsite voor homoseksuele mannen en vrouwen. De datingsite heeft veel leden, die allemaal op zoek zijn naar serieuze dating contacten (geen seksuele contacten). Klein minpunt van de datingsite is dat het betaalde abonnement van de datingsite vrij prijzig is, maar dat je dit abonnement wel echt nodig hebt om serieus te kunnen daten.

 

7 Beoordeling
Girls.G-Dating Review

Je kunt je altijd eerst gratis aanmelden op Girls.G-Dating, bijvoorbeeld om de datingsite eens goed te leren kennen

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review