Ben je een biseksuele vrouw, dan kun je gebruik maken van een speciale datingsite om in aanraking te komen met zowel leuke dames als leuke heren. De datingsite BiLove.be is een website die zich helemaal op biseksuele vrouwen richt en er alles aan doet om biseksuele vrouwen met zowel leuke mannen als vrouwen in contact te brengen. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over BiLove.be in deze onafhankelijke review.

Hoe betrouwbaar is de datingsite BiLove.be?

BiLove.be is een betrouwbare datingsite voor biseksuele vrouwen. Schrijf je je in voor deze datingsite, dan hoef je niet bang te zijn dat jouw persoonlijke gegevens of foto’s op straat komen te liggen. Ook weet je zeker dat de datingsite jouw persoonlijke gegevens nooit aan andere bedrijven geeft, want BiLove.be gebruikt de door jou verstrekte informatie alleen voor het online dating proces.

Een klein minpunt op het gebied van de betrouwbaarheid van de datingsite, is het feit dat deze website voor online dating geen keurmerken of echtheidskenmerken heeft. Dit heeft lang niet iedere datingsite en is dus niet zo raar, maar het zou de betrouwbaarheid van de website wel extra benadrukken. Het ontbreken van keurmerken en echtheidskenmerken wil dus niet zeggen dat de datingsite niet betrouwbaar is, maar het is wel jammer.

Wat dit minpunt weer compenseert, is het feit dat BiLove.be succesverhalen van (ex-)leden op de website heeft staan. Dit zijn betrouwbare verhalen van mensen die de datingsite hebben gebruikt en die jou graag meer vertellen over hun ervaringen met de website. Interessant om te lezen, zeker als je twijfelt of je wel of geen lid wil worden van BiLove.be.

Het inschrijfproces van BiLove.be

Om een account aan te maken op BiLove.be, moet je altijd bepaalde gegevens invullen. Heb je alle gegevens ingevuld en bevestigd, dan krijg je een e-mail van de datingsite op het door jou doorgegeven e-mailadres. Dit is een bevestigingsmail met een link, waar je op moet klikken om jouw profiel op de datingsite te activeren. Geen mail ontvangen? Kijk dan eens in je spam inbox, want hier kan de e-mail ook terecht gekomen zijn omdat jouw e-mail client de afzender niet herkent.

Al met al is het inschrijfproces van BiLove.be in een mum van tijd doorlopen. Na het aanmaken van jouw account moet je nog wel je profiel vullen, maar ook dit is zo gedaan. Je bent dus niet veel tijd kwijt om lid te worden van deze datingsite.

De totale kosten van online dating bij BiLove.be

Je hoeft nog geen geld te betalen als je je inschrijft bij de datingsite, maar voor het versturen van berichten en het bekijken van alle profielen van de datingsite moet je wel wat geld investeren. Om alle functies van de datingsite te gebruiken, kun je een van de drie abonnementen van BiLove.be afsluiten. Het gaat om het lidmaatschap van een kwartaal (43,95 euro totaal), het lidmaatschap van een half jaar (59,70 euro totaal) of het lidmaatschap van een jaar (79,95 euro totaal). Hoe langer je lid wordt van de datingsite, hoe goedkoper je per maand uit bent voor jouw lidmaatschap.

Mobiel daten bij BiLove.be

BiLove.be heeft op het moment van het schrijven van deze review helaas nog geen mobiele applicatie om op de tablet of smartphone te kunnen daten. Wel is de website van de datingsite geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor je zonder app alsnog mobiel kunt daten.

Het verwijderen van jouw BiLove.be account en profiel

Sommige datingsites willen hun leden zo graag bij zich houden, dat ze het extra moeilijk maken voor leden om zich uit te schrijven. Deze datingsite doet dit gelukkig niet, want hier kun je je gemakkelijk en snel uitschrijven. Het enige wat je hoeft te doen om jouw account voorgoed uit het ledenaanbod van de datingsite te verwijderen, is het aanklikken van de knop ‘Account verwijderen’ in de instellingen van je profiel. Heb je dit gedaan en jouw keuze bevestigd, dan heb je geen account meer bij de datingsite.

 

7 Beoordeling
BiLove Review

Om alle functies van de datingsite te gebruiken, kun je een van de drie abonnementen van BiLove.be afsluiten.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
6

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review