AlleenstaandePapa’s is een datingsite die zich niet alleen op alleenstaande vaders richt, maar ook op alleenstaande moeders richt en op vrouwen die er geen moeite mee hebben of het zelfs leuk vinden om een alleenstaande vader te daten. Op de website zijn voornamelijk alleenstaande ouders actief, zowel vaders als moeders. Deze mensen komen eenvoudig met elkaar in contact via de website, met een leuke date en mogelijk een serieuze relatie tot gevolg. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over AlleenstaandePapa’s op deze pagina.

AlleenstaandePapa’s: een korte introductie

De meeste mensen die kinderen hebben en een leuke partner zoeken, zijn bang dat hun nieuwe partner afknapt als hij of zij hoort dat er kinderen in het spel zijn. Bij de datingsite AlleenstaandePapa’s hoef je hier niet bang voor te zijn. De mensen met wie je praat, zijn namelijk zelf ook alleenstaande ouder of vinden het niet erg een alleenstaande ouder te daten. Meld je je aan voor deze datingsite, dan weet je met wie je in contact komt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je afgekeurd wordt om je kids, maar je weet zeker dat jouw nieuwe contacten je kinderen juist leuk vinden.

De kosten van AlleenstaandePapa’s

Je kunt je gratis registreren voor deze datingsite, maar verder is de datingsite voor een groot deel wel betaald. Het gratis profiel is namelijk niet erg uitgebreid, waardoor de meeste leden een betaald profiel gebruiken voor de datingsite. Het betaalde profiel van AlleenstaandePapa’s wordt ook wel het VIP profiel genoemd en dit account werkt met credits. Voor twee weken toegang koop je een bepaald aantal credits, die 16 euro kosten. Voor 30 dagen toegang koop je ook credits, die 28 euro kosten. Voor 90 dagen toegang reken je ook af met credits, die je omgerekend 60 euro kosten. De credits hebben niet echt een functie, maar zijn gewoon een soort betaalmiddel om je lidmaatschap mee af te sluiten.

De pluspunten van AlleenstaandePapa’s

Een groot voordeel van AlleenstaandePapa’s is dat hier alleen mensen actief zijn die kinderen hebben of het niet erg vinden om met iemand te daten die kinderen heeft. Ben je alleenstaande vader of moeder en heb je hierdoor moeite een leuke partner te vinden? Dan is dit probleem meteen opgelost bij deze datingsite, want hier zal niemand je afwijzen om je kinderen. Een ander voordeel van de datingsite, is dat je de website ook kunt gebruiken om vriendschappen te sluiten. Het organiseren van een romantische date is mogelijk, maar je kunt de datingsite ook gebruiken als je een beetje eenzaam bent als alleenstaande ouder en graag wat nieuwe contacten op wil doen.

De minpunten van AlleenstaandePapa’s

Het enige minpunt van AlleenstaandePapa’s is dat de datingsite gepresenteerd wordt als gratis datingsite, maar dat je niet zo veel kunt doen met het gratis profiel van de website. Wil je serieus daten via de website, dan heb je echt credits nodig en deze credits kosten geld. Jammer, zeker omdat er gesproken wordt over ‘gratis registratie’ en je hierdoor denkt dat je te maken hebt met een gratis datingsite.

Het eindoordeel van AlleenstaandePapa’s

AlleenstaandePapa’s is een datingsite voor alleenstaande ouders en mensen die het niet erg of zelfs leuk vinden om met alleenstaande ouders te daten. Je kunt de datingsite gebruiken voor romantische doeleinden, maar ook om vriendschappen te sluiten en gewoon wat leuke contacten op te doen. Een groot voordeel van de datingsite is dat je hier niet bang hoeft te zijn voor afwijzing om de kids die je hebt. Een nadeel van de datingsite is dat je denkt dat het een gratis datingsite betreft, maar dat de datingsite eigenlijk geld kost. Dit is overigens niet zeldzaam, maar is het geval bij veel datingsites.

 

7.5 Beoordeling
AlleenstaandePapa’s Review

Een groot voordeel van AlleenstaandePapa’s is dat hier alleen mensen actief zijn die kinderen hebben of het niet erg vinden om met iemand te daten die kinderen heeft.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
7.5

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review