Niet iedereen meldt zich aan voor een datingsite om hier de ideale partner te vinden. Sommige mensen worden alleen lid van een datingsite om hier spannende contacten op te doen, zodat ze eventueel een seksdate in kunnen plannen voor een spannend avontuurtje. Ben jij ook om deze specifieke reden op zoek naar een geschikte datingsite om lid van te worden? Dan kun je lid worden van de website C-Dating. In tegenstelling tot andere datingsites, richt deze website zich niet op het vinden van liefde. De datingsite is enkel gericht op casual dating, ofwel daten met een seksueel uitgangspunt.

C-Dating: een korte kennismaking met deze datingsite

C-Dating is een datingsite die zich specifiek richt op mensen die op zoek zijn naar een fling, ofwel een leuk contact voor de korte termijn. De leden van deze datingsite zijn niet op zoek naar hun ideale partner om hier vele jaren mee samen te zijn, maar naar leuke contacten voor een, twee of misschien maximaal drie dates. Doorgaans zijn deze dates niet gericht op het maken van een praatje en het drinken van een wijntje, maar worden er afspraakjes gemaakt om seks met elkaar te hebben. C-Dating is een website waar je gemakkelijk, snel en zonder enige schaamte op zoek gaat naar seksuele contacten.

De kosten van C-Dating

Je kunt je helemaal gratis inschrijven bij C-Dating, maar met een gratis profiel kun je niet alle functionaliteiten van de datingsite gebruiken. Wil je dit wel, dan kies je voor het betaalde lidmaatschap van de datingsite. Voor drie maanden betaal je hier ongeveer 90 euro voor, wat betekent dat je 30 euro per maand betaalt om alle functies van de datingsite te kunnen gebruiken. Kijken we naar de kosten van vergelijkbare datingsites, dan is dit niet duur.

De pluspunten van C-Dating

Na het uitvoerig onderzoeken van de datingsite, zijn wij erachter gekomen dat C-Dating enkele belangrijke pluspunten heeft. Ten eerste heeft de datingsite vele functionaliteiten, die ervoor zorgen dat je snel en gemakkelijk met leuke leden in contact komt. Zelfs als je vanavond een date wil regelen, is dit prima te doen op C-Dating.

Een ander pluspunt van de datingsite voor casual dating, is dat C-Dating zich op een wat hoger segment richt. De mensen op deze datingsite zijn niet ordinair, maar willen simpelweg in hun behoeften voorzien. Via deze datingsite regel je geen seksdate waar je uiteindelijk spijt van krijgt, maar een seksdate waar je al jaren van droomde.

De minpunten van C-Dating

Een groot minpunt van C-Dating, is het feit dat je maar moeilijk van het betaalde abonnement van de casual datingsite af komt. In de Algemene Voorwaarden van de datingsite staat dat je jouw abonnement altijd op kunt zeggen, maar in de praktijk is dit toch vrij moeilijk te regelen. Houd hier dan ook zeker rekening mee als je een betaald lidmaatschap afsluit, zodat je later niet teleurgesteld bent als je veel moet regelen om jouw betaalde abonnement weer op te zeggen.

Een ander minpunt van de datingsite, is dat homoseksuelen hier helemaal buitengesloten worden. Bij het aanmaken van een profiel, kun je bijvoorbeeld niet aangeven dat je als vrouw op zoek bent naar een vrouw of dat je een man bent die graag in contact komt met andere mannen. Jammer, want casual dating moet ook voor deze doelgroep toegankelijk zijn.

Het eindoordeel van C-Dating

Je kunt zeker leuke contacten opdoen als je lid bent van C-Dating, maar dan moet je wel rekening houden met een groot minpunt van de website. Heb je namelijk een betaald lidmaatschap afgesloten, dan kom je hier niet zomaar meer vanaf. De support van de website is niet goed (mails worden erg laat beantwoord, ook als het om dringende zaken gaat) en homoseksuelen worden helemaal buitengesloten. Je kunt de datingsite een keer proberen, maar houd wel rekening met de minpunten van de website. In dit geval ben je in ieder geval niet teleurgesteld als de datingsite inderdaad tegen blijkt te vallen. Zoek je seksuele contacten van hetzelfde geslacht, dan hoef je je helemaal niet aan te melden voor deze datingsite. C-Dating richt zich, jammer genoeg, namelijk alleen op heteroseksuelen.

 

7 Beoordeling
C-Dating Review

Je kunt je helemaal gratis inschrijven bij C-Dating, maar met een gratis profiel kun je niet alle functionaliteiten van de datingsite gebruiken.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
7

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review