Sommige mensen willen het liefst zo snel mogelijk een serieuze relatie, terwijl andere mensen er juist niet aan moeten denken om echt serieus te gaan daten. Wil jij wel intieme contacten met leuke singles, maar wil je niet met de verplichtingen van een vaste relatie zitten? Dan kun je gebruik maken van de datingsite Secret Match om leuke contacten op te doen. Secret Match is een zogeheten casual datingsite, ofwel een datingsite die je gebruikt om spannende contacten op te doen. Niet voor een serieuze relatie, maar voor een spannende online chat, een seksdate of een langdurige erotische relatie zonder verplichtingen.

Secret Match: algemene informatie over de datingsite

Secret Match is een betrouwbare datingsite voor erotisch contact. Je gegevens worden goed beschermd door de datingsite, je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw informatie op straat komt te liggen en alle profielen van nieuwe leden worden gecontroleerd om fake leden te weren. Extra pluspunt: de datingsite heeft een ‘niet goed, geld terug’-garantie. Kom je niet in contact met leuke singles via Secret Match, dan krijg je jouw geld terug van de website.

De kosten

Je kunt alleen in contact komen met de leden van Secret Match door een betaald lidmaatschap te nemen. Leden die zich gratis registreren voor de datingsite, komen in een omgeving terecht met alleen maar fake profielen van de datingsite zelf. Hier heb je niet zo veel aan, dus je hebt wel echt een abonnement nodig om deze datingsite naar behoren te kunnen gebruiken. Voor het betaalde lidmaatschap van deze datingsite betaal je 99,95 voor twee maanden of 129 euro voor een half jaar. Dit is vrij prijzig in vergelijking met andere casual datingsites.

De pluspunten

Er zijn enkele pluspunten verbonden aan het online daten via de datingsite Secret Match, namelijk:

  • De datingsite is mooi vormgegeven, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
  • De datingsite trekt alleen leden die hetzelfde zoeken als jij: intiem contact zonder verplichtingen.
  • De datingsite heeft een groot aantal leden.

De minpunten

De datingsite Secret Match heeft enkele pluspunten, maar er zijn ook enkele punten die de datingsite wat minder aantrekkelijker maken. Ten eerste zijn de kosten van de datingsite vrij hoog, zeker als je de kosten van Secret Match vergelijkt met de kosten van andere datingsites. Daarnaast zijn er meer vrouwen dan mannen actief op de datingsite. Een pluspunt voor mannen, maar zeker een minpunt voor vrouwen. Het laatste minpunt van de datingsite, is dat er toch veel fake profielen op te vinden zijn. De profielen van nieuwe leden worden gecontroleerd door deze datingsite, maar blijkbaar gebeurt dit toch niet goed genoeg.

Het eindoordeel

Secret Match is een prima datingsite om erotische contacten op te doen. De datingsite heeft veel leden en is gebruiksvriendelijk, maar helaas is de website wel vrij duur in vergelijking met andere casual datingsites. Een ander minpunt van de datingsite is dat de man-vrouwverhouding niet helemaal in balans is en dat er toch veel fake leden actief zijn op de website. Vind je dit niet erg en ben je bereid om wat te betalen om erotische contacten op te doen, dan is Secret Match een prima datingsite voor jou.

 

8 Beoordeling
Secret Match Review

De datingsite trekt alleen leden die hetzelfde zoeken als jij: intiem contact zonder verplichtingen.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
8
Klantenservice
7.5
Kosten
7.5

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review