50plusmatch biedt een plek voor single 50-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe liefde in hun leven. Voor deze groep single mannen en vrouwen kan het behoorlijk lastig zijn om een nieuwe liefde te vinden, omdat veel vrienden en familieleden al een partner hebben op deze leeftijd. Een datingnetwerk als 50plusmatch biedt in dit geval de oplossing! Het netwerk beschikt over een groot aantal single mannen en vrouwen van boven de vijftig jaar. Zo is de kans erg groot dat je een geschikte match vindt op deze datingsite. Het hoofdkantoor van deze datingsite is in Nederland gevestigd.

Waarom zou ik voor 50plusmatch kiezen?

Een van de voordelen aan 50plusmatch is de gebruiksvriendelijke website, die erg overzichtelijk is vormgegeven. De datingsite werd al in 2007 opgericht, waardoor de makers van de website door de jaren heen een steeds beter beeld gekregen hebben van de specificaties van een goede datingsite. De gebruiksvriendelijkheid zie je onder meer terug in het feit dat je snel single mannen en vrouwen vindt, dat het heel eenvoudig is om andermans profiel te bekijken, enzovoorts. Ook het grote aantal actieve leden en de mogelijkheid om een app te gebruiken op je mobiele telefoon of tablet maken 50plusmatch tot een populaire datingsite onder veel singles.

Voordelen van datingsite 50plusmatch

Eerder in dit artikel schreven we al over redenen om voor 50plusmatch te kiezen. Er zijn echter meer voordelen! Zo is ook de goede man/vrouw-verhouding een groot pluspunt van de website. Het ledenaantal bestaat voor 57% uit mannen en voor 43% uit vrouwen, waardoor de kans op het treffen van een leuke single man of vrouw erg groot is. Het datingnetwerk beschikt over een chat, waarmee in groepjes en een-op-een gechat kan worden. Het kan erg leuk zijn om tegelijkertijd met verschillende andere leden te praten om elkaar beter te leren kennen.

Tot slot wordt ook het feit dat je als gratis lid op berichten van betalende leden kunt reageren als een positief punt gezien. Zo kun je in alle rust kijken of 50plusmatch wat voor je is, zonder berichten van leuke singles mis te lopen. Mocht je toch voor een betaald profiel kiezen, dan profiteer je van relatief lage prijzen.

Nadelen van datingnetwerk 50plusmatch

Hoewel 50plusmatch verschillende interessante voordelen met zich meebrengt, zitten er ook een aantal nadelen aan het datingnetwerk. Zo zoekt het algoritme achter de website niet alleen naar matches bij je in de buurt, maar ook naar matches in andere delen van Nederland. Wanneer je een leuke match gevonden denkt te hebben, kan de reisafstand nog een probleem vormen. Ook het aantal nieuwe leden wat zich wekelijks aanmeldt op de datingsite is beperkt. Mocht je nu geen leuke singles vinden, dan is de kans niet heel groot dat je dit morgen of overmorgen wel doet. Wees je ervan bewust dat veel leden aanzienlijk ouder dan vijftig jaar zijn, waardoor het leeftijdsverschil soms behoorlijk groot kan zijn.

Een account aanmaken bij 50plusmatch

50plusmatch biedt haar leden de mogelijkheid om te kiezen tussen een gratis en een betaald lidmaatschap. Standaard krijg je een gratis account, na het aanmaken van een profiel op de datingsite. Met een gratis account zijn de mogelijkheden beperkt en is het bijvoorbeeld niet mogelijk om berichten naar andere leden te sturen. Wel is het voor gratis leden mogelijk om te reageren op de berichten die andere leden naar ze sturen.

Wanneer je na verloop van tijd serieus contact wil kunnen leggen met andere leden, is het sterk aan te raden om een betaald account te nemen. Een betaald account kun je per maand of per periode betalen.

Is 50plusmatch geschikt voor mij?

Alvorens je een account aanmaakt bij 50plusmatch is het raadzaam om de voor- en nadelen van de datingsite voor jezelf op een rijtje te zetten. Op basis daarvan kan je bepalen of de datingsite bij je verwachtingen aansluit, of dat je beter kunt zoeken naar een ander datingnetwerk. Het voordeel dat 50plusmatch zo goedkoop is, weegt voor sommige leden bijvoorbeeld niet op tegen het feit dat veel leden aanzienlijk ouder dan 50 jaar zijn. Zoek je iemand die niet veel ouder is dan 50 jaar, of bijvoorbeeld nog 50 jaar moet worden? Er zijn verschillende algemenere datingsites waarop single mannen en vrouwen uit verschillende leeftijdscategorieën actief zijn.

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review