X-Flirts is een datingsite die je gebruikt om lekker met andere singles te flirten. Je kunt je ware liefde vinden via deze datingsite, maar dit is niet het eerste doel van de website. Het uitgangspunt van de website is namelijk dat je lekker online kunt flirten, zonder dat hier bepaalde verplichtingen aan vast zitten.

X-Flirts: een korte kennismaking

De meeste datingsites die zich richten op mensen die spannende contacten willen leggen via het internet, zijn vrij expliciet. De leden hebben expliciete foto’s, er wordt vrij schunnige taal gebruikt op de websites en het is meer dan duidelijk waarom de meeste mensen deze websites gebruiken. Wat deze datingsite anders maakt dan de meeste andere casual datingsites, is het feit dat dit bij deze datingsite niet het geval is. Je kunt hier lekker flirten en dit kan ook zeker een beetje seksueel getint worden, maar het is niet zo schunnig en expliciet als bij veel andere casual datingsites.

Word je lid van X-Flirts, dan kun je zelf aangeven wat je met de datingsite wil doen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat je een normale vriendschap wil starten via de datingsite, maar ook dat je een serieuze relatie wil zoeken of alleen wat wil flirten. Wil je een seksdate organiseren, dan vink je dit ook aan. Overigens komen de meeste leden voor de laatste optie, maar is de datingsite alsnog niet zo expliciet als veel andere casual datingsites.

De kosten van X-Flirts

Met een gratis lidmaatschap van X-Flirts kun je niet zo veel. Met dit onbetaalde lidmaatschap krijg je zelfs geen toegang tot het betaalde gedeelte van de website, maar alleen tot het gratis gedeelte van X-Flirts. Hier kun je niet zo veel doen, dus de meeste leden stappen al snel over op een betaald profiel. Dit profiel kost je 99 euro per half jaar, oftewel 16,50 euro per maand. Dit is een vrij gemiddelde prijs in vergelijking met andere datingsites: niet te hoog en niet te laag.

De pluspunten van X-Flirts

X-Flirts is een datingsite die gewoon goed werkt. De profielen worden gecontroleerd door de redactie, de betaalmogelijkheden werken prima en er zitten veel leden op de datingsite. De datingsite is gebruiksvriendelijk, toegankelijk en geschikt voor het vinden van verschillende soorten partners. Meestal zijn dit sekspartners, maar het kan ook een serieuze partner voor een langdurige relatie zijn.

De minpunten van X-Flirts

Een minpunt van X-Flirts, is dat de verhouding mannen en vrouwen op de datingsite niet echt in balans zit. Zo zijn er veel meer mannen dan vrouwen actief, wat betekent dat mannelijke leden meer geduld moeten hebben bij vinden van leuke dames op X-Flirts. Een ander minpunt van de datingsite, is dat er toch fake leden actief zijn op de website. Soms is het maar moeilijk te zien of een lid echt of nep is en dit kan het online daten echt bemoeilijken.

Het eindoordeel van X-Flirts

X-Flirts is een gebruiksvriendelijke, populaire en redelijk betaalbare datingsite die vooral gebruikt wordt door mensen die spannende contacten op willen doen. Je kunt de datingsite ook gebruiken als je een serieuze relatie wil starten, maar dan moet je wel wat langer zoeken naar leden die met hetzelfde doel actief zijn op de datingsite. Minpunt van de datingsite is dat hier veel fake leden actief zijn, ondanks dat de profielen van leden gecontroleerd worden door de redactie van de datingsite. Soms is het maar moeilijk te zien of een profiel echt of nep is, dus let goed op bij het online daten op deze datingsite.

 

7 Beoordeling
X-Flirts Review

X-Flirts is een datingsite die gewoon goed werkt.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
6.5

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review