Heteprofielen is een erotisch getinte datingsite, ofwel een website die zich helemaal richt op seks en het bij elkaar brengen van mensen die seks willen of hier in ieder geval over willen praten met andere mensen. Je gebruikt de website om erotische contacten op te doen in Nederland en België. Meer weten over Heteprofielen voor je een account creëert op deze website? Lees dan meer over Heteprofielen in deze uitgebreide review.

Heteprofielen: een korte kennismaking met de datingsite

Heteprofielen is een datingsite die alleen om seks draait. De profielen van de datingsite staan geheel in het teken van seks, de gesprekken tussen leden gaan over seks en de meeste leden gebruiken de datingsite alleen om een seksdate in te plannen of in ieder geval over seks te praten. Wat je niet zou verwachten bij een erotische datingsite, is dat Heteprofielen leden toch met elkaar koppelt. Dit doet de datingsite met een matchmakingsysteem, dat jouw profiel aan profielen van andere leden koppelt op basis van de profielinformatie die je als lid hebt gegeven. Natuurlijk kun je de matches van de datingsite negeren en zelf een leuke match zoeken, maar het is in ieder geval leuk om te zien welke mogelijke sekspartners Heteprofielen voor jou heeft voorgesteld.

De kosten

Heteprofielen is gratis te gebruiken, maar leden moeten wel altijd geld betalen om berichten naar andere leden te versturen via de datingsite. Hier heb je namelijk credits voor nodig en deze credits kosten geld. Wil je alleen wat rondkijken op de website, bijvoorbeeld om te controleren of de datingsite bij jou past, dan kan dit gratis. Wil je echt gaan daten, dan moet je hier wel geld voor betalen.

De pluspunten

Een pluspunt van de datingsite Heteprofielen is dat de datingsite overduidelijk in het teken staat van seks. Mensen die echt een serieuze relatie zoeken, zijn niet actief op deze website en dit voorkomt een hoop misverstanden en problemen. Je hoeft je niet af te vragen of die ene leuke single waar je mee aan het chatten bent wel seks wil, want dit is overduidelijk het doel van de datingsite en dus ook het doel van dit betreffende lid.

Een ander voordeel van de datingsite, is dat de aanmeldingsprocedure van de website erg gemakkelijk is en snel doorlopen kan worden. Heb je besloten dat je lid wil worden van de datingsite, dan heb je dit zo geregeld.

De minpunten

Een minpunt van de datingsite Heteprofielen is dat veel leden alleen wat willen chatten via de website. Wil je echt een erotische date organiseren, dan kan het zo zijn dat je even moet zoeken voor je iemand hebt gevonden die met jou wil afspreken. Dit is geen nadeel als je zelf ook alleen wil chatten, maar wel als je echt wil daten en jouw seksdates wil regelen via deze website.
Een ander minpunt van Heteprofielen is dat er fake profielen actief zijn op de website. Dit is niet uniek en gebeurt bij heel veel (casual) datingsites, maar je moet alsnog wel goed opletten met wie je praat en of dit profiel wel echt is.

Het eindoordeel van Heteprofielen

Heteprofielen is een erotische datingsite die je gebruikt om spannende contacten op te doen. De meeste leden van de datingsite doen dit alleen om met elkaar te chatten, maar je kunt ook echt met een ander lid van Heteprofielen afspreken. De datingsite is niet helemaal gratis, maar zeker niet duurder dan veel andere datingsites in dezelfde categorie. Klein nadeel is wel dat er fake profielen actief zijn op de website, maar dit is bij veel datingsites het geval. Let je goed op met wie je praat, dan moet dit geen probleem vormen bij het online daten.

 

6.5 Beoordeling
Heteprofielen Review

Een pluspunt van de datingsite Heteprofielen is dat de datingsite overduidelijk in het teken staat van seks.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review