Vind je het heerlijk om te flirten, maar heb je niet altijd zin om naar de kroeg te gaan om een avondje te kletsen met leuke mannen of vrouwen? Dan kun je je ook aanmelden voor een datingsite waar flirten centraal staat, zoals Flirtplek. Flirtplek is een prima datingsite om gewoon wat te flirten, maar je kunt de website ook gebruiken om een stapje verder te gaan. Zo is het ook mogelijk om echt erotische contacten te leggen via de website, waar je eventueel zelfs een keer mee afspreekt voor een spannende seksdate.

Flirtplek: een korte kennismaking met de datingsite

Flirtplek is een datingsite voor mensen die alleen online willen daten om met andere singles te flirten. Heb je een leuk contact gelegd via de datingsite, dan stimuleert deze datingsite om een keer met elkaar af te spreken voor een erotische date. Natuurlijk is dit niet verplicht, maar het is zeker wel mogelijk. De meeste leden die op Flirtplek actief zijn, gebruiken de datingsite om dit soort contacten op te doen en echt met elkaar af te spreken.

De kosten

Je kunt je gratis inschrijven bij Flirtplek, maar met het gratis profiel van de datingsite kun je niet zo veel doen. Wil je echt in contact komen met de leden van deze datingsite, dan heb je hier een betaald profiel voor nodig. Je koopt credits om berichten te sturen naar andere leden en je kunt verschillende contacten leggen via de website. Overigens zijn de eerste vijf berichten van deze datingsite wel gratis, dus je kunt de datingsite wel eerst even testen voor je echt gaat betalen voor credits.

De pluspunten

Een pluspunt van Flirtplek, is het feit dat alle leden van deze website op zoek zijn naar erotische contacten. Je hoeft je dus niet te schamen als je de datingsite gebruikt om erotische contacten op te doen, want dit doen alle leden van de website. Wil je een seksdate zonder verplichtingen, dan is Flirtplek de perfecte plek om deze date te regelen.

Een ander pluspunt van Flirtplek, is dat je leuke singles kunt zoeken op basis van hun locatie. Vind je het belangrijk dat je jouw seksdate bij jou in de buurt kunt organiseren, dan gebruik je deze zoekfunctie van de datingsite om leuke mannen of vrouwen bij jou in de buurt te zoeken.

De minpunten

Een minpunt van Flirtplek, is dat er ook fake profielen actief zijn op deze datingsite. Het is niet met zekerheid te zeggen, maar volgens reviews van andere gebruikers stimuleert de datingsite deze fake profielen. De profielen worden dus niet verwijderd, maar blijkbaar gebruikt door de datingsite om hier geld mee te verdienen. Dit is overigens niet bewezen, maar wordt wel gezegd door ex-gebruikers van de datingsite.

Een ander minpunt van de datingsite, is dat je geld nodig hebt om echt contacten te leggen met leuke leden. Gratis chatten is niet mogelijk, dus je moet uiteindelijk altijd wel geld betalen om jouw erotische date vast te leggen via Flirtplek.

Het eindoordeel

Flirtplek is een prima datingsite voor mensen die erotische contacten zonder enige verplichtingen op willen doen. Wil je alleen in contact komen met leden bij jou in de buurt, dan heeft de datingsite hier een speciale functie voor en dit maakt de datingsite erg gebruiksvriendelijk. Twee minpunten van de datingsite is het grote aantal fake profielen op het platform (wel of niet ondersteund door Flirtplek zelf, dat is nog onduidelijk) en het feit dat je moet betalen om berichten te kunnen sturen naar andere leden.

 

6.5 Beoordeling
Flirtplek Review

Een pluspunt van Flirtplek, is het feit dat alle leden van deze website op zoek zijn naar erotische contacten.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review