Op foto’s in tijdschriften zie je vaak dames en heren met een slank figuur, maar een groot deel van de mensen is niet zo slank. Sterker nog, een groot deel van de mensen heeft overgewicht en draagt te veel vet met zich mee. Mensen die overgewicht hebben, zijn vaak onzekerder dan mensen met een gezond gewicht. Door deze onzekerheid, kan daten bemoeilijkt worden. Daarom is Maatje Meer Match opgericht: een datingsite die zich specifiek richt op mensen met een grotere maat.

Maatje Meer Match: algemene informatie over de datingsite

Maatje Meer Match is een datingsite die zich specifiek richt op mensen met overgewicht. Je kunt ook lid worden van de datingsite als je geen overgewicht hebt, maar mensen met overgewicht aantrekkelijk vindt. Een groot deel van het ledenaantal van Maatje Meer Match heeft in ieder geval een bepaalde vorm van overgewicht: van licht overgewicht tot obesitas.

De kosten van Maatje Meer Match

Een voordeel van Maatje Meer Match, is het feit dat het gratis profiel van deze datingsite vrij uitgebreid is. Bij veel datingsites is het gratis profiel slechts een lokkertje en kun je hier niet zo veel mee doen, maar bij deze datingsite lijkt dit niet het geval te zijn. Met het gratis profiel kun je namelijk niet alleen een profiel maken en profielen bekijken, maar ook standaardberichten sturen.

Wil je toch echt alle functies van de datingsite kunnen gebruiken bij het online daten, dan kun je alsnog kiezen voor een VIP lidmaatschap van Maatje Meer Match. Voor veertien dagen toegang tot het VIP lidmaatschap betaal je 10 credits, een bedrag dat gelijk staat aan 15,99 euro. Met het VIP lidmaatschap kun je onder andere persoonlijke, zelfgeschreven berichten sturen, de laatste bezoekers van je profiel bekijken, chatten en ontvangen berichten lezen.

De pluspunten van Maatje Meer Match

Het grootste pluspunt van de datingsite Maatje Meer Match, is dat de doelgroep van deze datingsite zo duidelijk afgebakend is. Mensen die zich aanmelden voor deze datingsite, weten dat hier voornamelijk mensen met overgewicht actief zijn. Dit vinden zij niet erg, sterker nog, ze melden zich er specifiek voor aan. Heb jij overgewicht en zoek je iemand die dit helemaal niet erg vindt, dan vind je deze persoon gegarandeerd in het ledenbestand van deze datingsite. De leden van deze datingsite, accepteren je zoals je bent.

Een ander voordeel van de datingsite, is dat je met het gratis profiel van Maatje Meer Match al veel meer kunt dan met het gratis profiel van andere datingsites. Uiteindelijk kiezen veel mensen alsnog voor een betaald profiel van de datingsite, maar met een gratis profiel kun je ook vrij veel.

De minpunten van Maatje Meer Match

Een minpunt van Maatje Meer Match is dat je met het gratis profiel meer kunt dan bij andere datingsites, maar eigenlijk nog altijd niet voldoende kunt om echt serieus contact te leggen met leuke singles. Het gratis profiel is uitgebreider dan de gratis profielen van de meeste andere websites, maar toch is het vaak net niet voldoende om serieus online te kunnen daten.

Het eindoordeel van Maatje Meer Match

Maatje Meer Match is een populaire datingsite die zich helemaal richt op mensen met een maatje meer. De datingsite is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en heeft een uitgebreider gratis profiel dan de meeste andere datingsites. Laat je echter niet alleen overhalen om deze datingsite te gebruiken om dit uitgebreide gratis profiel, want de kans is groot dat je alsnog een betaald profiel af moet sluiten om echt in contact te komen met leuke singles met een maatje meer.

 

8 Beoordeling
Maatje Meer Match Review

Het grootste pluspunt van de datingsite Maatje Meer Match, is dat de doelgroep van deze datingsite zo duidelijk afgebakend is.

Populariteit
8
Gebruikersgemak
8
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
8
Kosten
7.5
Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review