Elena’s Models is een Engelstalige website die mannen kunnen gebruiken om leuke dames te ontmoeten uit de verschillende Oostbloklanden. Alle vrouwen die actief zijn op de website, wonen in het Oostblok en zijn op zoek naar een leuke man uit West-Europa of de Verenigde Staten. Op dit moment heeft de website 180.000 actieve leden, wat Elena’s Models een vrij populaire datingsite in deze specifieke markt maakt.

Elena’s Models: algemene informatie over de datingsite

Elena’s Models is een datingsite die mannen uit West-Europa en Amerika in contact brengt met leuke dames uit het Oostblok. Het uitgangspunt van de datingsite is dat er een leuk contact voor de lange termijn ontstaat, hopelijk met een serieuze relatie tot gevolg. Je gebruikt de datingsite als je als man op zoek bent naar een leuke vrouw uit het Oostblok, uiteindelijk om een serieuze relatie mee te starten.

De kosten van Elena’s Models

Je kunt je gratis inschrijven voor Elena’s Models om de datingsite een beetje te leren kennen. Dit is het enige doel van het gratis lidmaatschap van de datingsite, want met het gratis profiel kun je enkel de profielen van andere leden bekijken. Wil je echt contacten leggen via de website, dan heb je een betaald lidmaatschap nodig. Hierbij heb je de keuze uit het zilveren en het gouden lidmaatschap. Bij het zilveren lidmaatschap betaal je per bericht of e-mailadres dat je ontvangt. Per bericht betaal je 8 euro en per e-mailadres betaal je 15 euro aan de datingsite. Met het gouden lidmaatschap betaal je niets per bericht of per e-mailadres, maar ontvang je onbeperkt berichten en e-mails voor een vast bedrag.

De pluspunten

Een pluspunt van de datingsite Elena’s Models is dat alle profielen van de website gecontroleerd worden door de redactie. Niet alleen op echtheid, maar ook op de juiste intenties. Wordt gedacht dat een bepaald lid met de verkeerde intenties op de datingsite actief is, dan wordt dit lid van de datingsite verwijderd. Een ander pluspunt van de website is dat je je snel en gemakkelijk aan kunt melden voor Elena’s Models, wat de datingsite erg laagdrempelig maakt.

De minpunten

Een nadeel van Elena’s Models is dat je bij het afnemen van een lidmaatschap voor geld, alleen kunt kiezen voor een lidmaatschap met een duur van drie maanden. Wil je korter lid worden van de datingsite, dan is dit niet mogelijk. Een ander nadeel van deze datingsite is dat de vrouwelijke leden niet altijd goed Engels spreken. Hierdoor kan het moeilijk zijn om echt contact te leggen met een leuke dame.

Het eindoordeel van Elena’s Models

Elena’s Models is een datingsite die je gebruikt om als man in contact te komen met leuke dames uit het Oostblok, altijd met een serieuze relatie in het achterhoofd. De datingsite is gebruiksvriendelijk en het snelle aanmelden maakt de website erg toegankelijk, maar niet alle vrouwen spreken Engels. Dit kan het online daten wat bemoeilijken, dus houd hier rekening mee als je besluit lid te worden van Elena’s Models.

 

6 Beoordeling
Elena’s Models Review

Een pluspunt van de datingsite Elena’s Models is dat alle profielen van de website gecontroleerd worden door de redactie.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review