Tips om bij je nieuwe vriend een orgasme te krijgen

orgasme-krijgenWanneer het online daten is geslaagd en je een nieuwe partner hebt, is dat behoorlijk spannend. Alles is anders dan in vorige relaties. Niet alleen op het gebied van bijvoorbeeld dates samen, maar ook op seksueel gebied. Wat jouw vorige partner leuk vond, vind je nieuwe partner misschien minder lekker of juist lekkerder.

Het is met een nieuwe partner in het begin vooral een ontdekkingsreis om te ontdekken wat diegene lekker vindt. Het is een kwestie van uitproberen, maar er ook open over praten. Zo ontdek je snel en op een leuke manier welke dingen hij/zij lekker en opwindend vindt. Verder is het soms ook het gevoel ervaren voor je weet of dit prettig is of niet. Wees dus vooral niet bang om te experimenteren en wees openminded!

Nu is het ook belangrijk dat jij aan je trekken komt. Niets is zo’n vervelend dan het gevoel dat je een leuke nieuwe partner hebt, maar de seks saai en onprettig vindt. Mocht je als vrouw hier last van hebben, omdat je nieuwe partner je nog niet helemaal goed aanvoelt, wacht dan niet te lang met het uiten ervan. Wanneer je als vrouw alleen al regelmatig klaarkomt, wil je ook bij je partner orgasmes krijgen!

Hoe een orgasme krijgen?

Als je al regelmatig klaarkomt en weet hoe je een orgasme krijgt, wees je ervan bewust dat dit voor je nieuwe partner iets is om te ontdekken. Geef het wat tijd, want als de seks goed is, dan komt het orgasme vanzelf. Mocht je merken dat er toch iets mist, praat er dan met elkaar over. Zeg eerlijk wat je lekker vindt. Als je partner dit tijdens de daad niet goed doet, kun je nog altijd op een sexy manier aanwijzingen geven.

Op deze manier houd je het leuk en onderbreek je de seks niet. Bovendien hoef je er niet eens voor te praten. Je kunt ook de hand even verplaatsen of niet in een iets andere positie liggen om duidelijk te maken dat het op dat plekje fijn is. Ook door middel van het maken van geluiden is het makkelijk om duidelijk te maken dat hij precies het juiste plekje heeft gevonden.

Probeer uit

Wat waarschijnlijk de beste tip is wat betreft seks, is om van alles uit te proberen. Als je al wat moeilijker klaarkomt dan kan je nieuwe partner juist ideaal zijn om te experimenteren. Dingen die je nog niet hebt kunnen proberen, maar je wel graag wil doen. Denk aan verschillende standjes, maar ook seksspeeltjes. Deze zijn verkrijgbaar voor zowel man als vrouw. Je kunt het hierbij simpel houden zoals een vibrator, maar er zijn ook speeltjes die net even wat spannender zijn. Laat je partner met jouw speeltje zijn gang gaan en kijk eens wat er met je gebeurt. Wedden dat het een hele andere ervaring is dan je eerder hebt gehad met seks?

Dat is het mooie van een nieuwe relatie: er is nog geen routine!

Wees vertrouwd

Het meest belangrijke is dat je goed in je vel zit. Als je je goed voelt, is het ook makkelijker om een orgasme te krijgen. Als je onzeker bent over dingen, denk je daar waarschijnlijk tijdens de seks ook over na. Probeer dit los te laten.

Daarnaast is het belangrijk dat je geen prestatiedrang voelt. Je hoeft geen 6 verschillende standjes te doen om te laten zien wat je in huis hebt. Wellicht voel je je nog niet vertrouwd met je nieuwe partner in bed.

Met deze tips is het in ieder geval een stuk makkelijker om een orgasme te krijgen bij je nieuwe partner. Praat erover, probeer van alles uit en wees op je gemak!

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review