Online daten: wat je als man best wel en niet op je profiel plaatst

profiel-tekstGoed online kunnen daten is een gave op zich. Iedereen kan een dating profiel aanmaken, maar lang niet elke man weet dat vervolgens goed te gebruiken, laat staan dat die er succes mee te hebben. Als je buiten het online circuit moeite hebt met een eerste contact of je komt gewoon niet de juiste vrouwen tegen dan is vrouwen ontmoeten via internet fantastisch. Echter om jou zoveel mogelijk kans te geven vrouwen te ontmoeten en ook de juiste vrouw te ontmoeten. Wordt even stil gestaan hoe je als man je profiel zo inricht dat deze jou aantrekkelijk maakt voor het andere geslacht.

De keuze van je profielfoto’s

Het lijkt evident, maar nog steeds wordt het erg vaak als overbodig beschouwd: een goede, duidelijke foto is een must. Vergelijk het online ingen met een avondje uit: je zal ook niet met de vrouw met een die er onverzorgd of een onaantrekkelijke uitstraling heeft, willen praten.

Dat werkt omgekeerd ook. Zet dus een zeer duidelijk foto van jou, liefst enkele zelfs, zodat de bezoekster een goed beeld van je kan krijgen.

Belangrijk hierbij is dat je eerste foto iets uitstraalt, bijvoorbeeld zelfvertrouwen of mysterie. Het is de foto die het meest gezien wordt en je wilt dat deze ervoor zorgt dat een vrouw verder wil kijken. Kies bij voorkeur voor foto’s waar je alleen en als het een foto is met meerdere mensen dan moet het een boeiende foto zijn. Dus niet een foto met jou een vriend omringt met een paar biertjes… de primaire interesse bij de ander gewekt is, kan je later nog altijd uitbreiden over die aspecten van je leven. Zorg er ook voor dat de foto recent genoeg is, zodat bij een eventuele eerste ontmoeting je date je feilloos uit een groot publiek kan plukken.

Wees niet bang om je persoonlijkheid te tonen
Een goede datingsite profieltekst zorgt ervoor dat de vrouwen op een aantrekkelijke manier iets meer over jouw leven weten. Wat het schrijven van een dating tekst zo lastig maakt is dat je juist de boeiende dingen naar voren wil laten komen en dit op een leuke manier wil verwoorden.

Een filmpje kijken daar houdt iedereen wel van en je wil juist in je dating profiel een interessante indruk achterlaten en een vrouw een tipje van ‘jou’ laten proeven. Wat belangrijk is vergeet die kleine ogenschijnlijk kleine details niet. Deze kunnen voor haar de doorslag geven om door te klikken of om je uit nieuwsgierigheid toch even aan te schrijven.

Wees daarin open, eerlijk en vooral uitnodigend. Schrijf dus zeker niets in de trend van: “aan jou om uit te zoeken”, of “ik heb nogal pech met vrouwen” want dan klikt ze meteen verder. Zo’n zin is alles behalve informatief en zeker niet uitnodigend. Schets een beeld van je persoonlijkheid, wat je drijft in het leven en wat je gelukkig maakt. Dat betekent dat je je tekstje over jezelf zo positief mogelijk houdt, want dat nodigt pas echt uit. Op voorhand al vermelden hoe koppig of slordig je wel bent, zal waarschijnlijk niet meteen een bericht van haar los weken.

Verwachtingen

Genoeg over jou, nu over haar, want dat wil ze namelijk ook weten. Ze wil weten of ze wel bij je past, of jij wel op iemand als haar zit te wachten. Wees hierin zeker niet te concreet. Een eisenlijstje in bullet points met precieze weergave van welke verhouding je verwacht tussen lichaamsgrootte en -gewicht, doe je beter niet. Meer nog: je focust je niet over wat je van haar uiterlijk verwacht, maar juist op de kwaliteiten van een vrouw waar jij blij van wordt!

Vrouwen hebben online een grotere vijver om uit te vissen en veel mannen zijn uiterlijk gericht. Door je op haar innerlijk te focussen, heb jij je direct al uniek gemaakt. Durf ook te zeggen wat je niet wil, want daarmee toon je ook aan dat je niet wanhopig bent. Als je alle tips gebruikt zullen je slagingskansen online enorm stijgen! En keer een vrouw je aangeschreven heeft, kan je vanzelf via haar eigen profiel zien of jullie een leuke match zijn.

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review