Als je samen aan kinderen begint, ga je er natuurlijk vanuit dat jullie gelukkig zullen zijn als gezinnetje. Dit is vaak inderdaad het geval, maar het kan ook voorkomen dat het toch niet blijkt te werken en jullie besluiten om uit elkaar te gaan. Ook kan het voorkomen dat jullie wel gelukkig zijn samen, maar dat je partner komt te overlijden en je alleen achterblijft met de kinderen. Ben je een alleenstaande moeder geworden en zoek je een nieuwe liefde? Dan is de datingsite AlleenstaandeMamas echt iets voor jou. Deze datingsite richt zich op alleenstaande moeders die op zoek zijn naar liefde, bijvoorbeeld door een scheiding of door het overlijden van de partner. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over AlleenstaandeMama’s op deze pagina.

AlleenstaandeMama’s: een korte kennismaking

Door de naam van de datingsite, lijkt het misschien een beetje alsof hier alleen maar alleenstaande moeders actief zijn. Toch is dit zeker niet het geval, want de datingsite AlleenstaandeMama’s trekt ook vele single mannen. Een groot voordeel van de heren die actief zijn op deze datingsite, is dat zij weten dat jij al kinderen hebt en dit niet erg vinden. Kom je in contact met een leuke vent, dan hoef je je geen zorgen te maken dat hij je kinderen niet accepteert. De kans is zelfs groot dat hij zelf ook kinderen heeft, aangezien AlleenstaandeMama’s ook veel alleenstaande vaders trekt.

De kosten van AlleenstaandeMama’s

Je kunt je gratis registreren op AlleenstaandeMama’s, waarna je een eigen profiel aan kunt maken en met dit profiel in het ledenbestand van de datingsite komt te staan. Wel moet je er rekening mee houden dat online dating met het gratis account van de datingsite vrij beperkt is. Je kunt een profiel aanmaken voor jezelf en profielen van andere leden bekijken, maar het versturen van berichten is niet mogelijk. Wil je dit wel kunnen doen, dan betaal je hier 15,99 euro per maand voor. Wil je langer lid blijven, dan sluit je een betaald abonnement af voor een langere periode en betaal je per dag minder voor deze VIP-toegang. Het bedrag is hoger, maar omgerekend per dag is het bedrag in dit geval iets lager.

De pluspunten van AlleenstaandeMama’s

Het grootste voordeel van de datingsite AlleenstaandeMama’s is dat hier alleen mensen actief zijn die het niet erg vinden dat je al kinderen hebt of zelf ook alleenstaand ouder zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wat jouw date van je kinderen vindt, want je date weet precies waar hij of zij aan toe is bij het gebruiken van deze datingsite en vindt kinderen juist leuk. Een ander voordeel van de datingsite, is dat de datingsite erg gebruiksvriendelijk is. Aanmelden gaat gemakkelijk en snel (vooral als je dit via Facebook doet) en alle functies van de website zijn gemakkelijk te gebruiken. Ben je een leek op het gebied van online dating? Dan heb je echt geen moeite met het gebruik van AlleenstaandeMama’s, simpelweg omdat deze datingsite zo duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is.

De minpunten van AlleenstaandeMama’s

Een minpunt van AlleenstaandeMama’s is dat je eigenlijk wel een betaald profiel nodig hebt om echt in contact te komen met andere leden van de datingsite. Dat je gratis de profielen van andere leden kunt bekijken is natuurlijk leuk, maar je hebt er niets aan als je geen berichten kunt sturen naar leuke leden. Houd er daarom rekening mee dat de opmerking van de gratis registratie vooral een lokkertje is, maar je hier uiteindelijk niet echt iets aan hebt.

AlleenstaandeMama’s is een gebruiksvriendelijke, veilige en betrouwbare datingsite voor alleenstaande moeders en eventueel alleenstaande vaders. De datingsite brengt mensen in contact die al kinderen hebben, maar nog een leuke partner zoeken om hun leven mee te delen. Een groot pluspunt van de datingsite is het feit dat de website erg overzichtelijk is en dat aanmelden gemakkelijk en snel gaat. Een minpunt van de datingsite is dat je zonder betaald profiel niet zo veel kunt uitrichten op de datingsite, aangezien je alleen met een betaald profiel berichten kunt sturen naar andere leden.

 

7.5 Beoordeling
AlleenstaandeMama’s Review

Het grootste voordeel van de datingsite AlleenstaandeMama’s is dat hier alleen mensen actief zijn die het niet erg vinden dat je al kinderen hebt of zelf ook alleenstaand ouder zijn.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7.5
Kosten
6.5

Zoekwoord:

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review