Your For Me is een populaire, gebruiksvriendelijke en betrouwbare datingsite met een breed ledenbestand. De datingsite richt zich namelijk niet op een bepaalde vorm van liefde, maar wil alle soorten singles bij elkaar brengen. Je kunt lid worden van deze datingsite als je gewoon wat wil chatten met andere leden, maar ook als je echt wil daten of een serieuze relatie wil starten.

You For Me: een korte introductie

You For Me lijkt een standaard datingsite, maar deze datingsite heeft enkele functies die het online daten net wat anders maken dan het online daten bij andere datingsites. Zo biedt You For Me bijvoorbeeld het deurensysteem aan. Achter iedere deur zit een profiel met informatie over een lid van de datingsite. Om een deur te kunnen openen, heb je een sleutel nodig. Je moet dan ook je best doen om alle sleutels te kunnen krijgen, zodat je eerst algemene profielinformatie krijgt, vervolgens foto’s kunt zien en daarna video’s van een lid kunt bekijken. Achter de laatste deur zitten persoonlijke gegevens, dus hier wil je zeker terecht komen als je een single echt leuk vindt. Een uniek systeem, dat online daten net wat spannender maakt.

Een andere extra functie die You For Me aanbiedt, is het versturen van virtuele cadeautjes. Door een cadeautje te sturen, kun je iemand laten zien dat je hem of haar echt leuk vindt.

De kosten van You For Me

You For Me biedt de mogelijkheid aan om eerst een gratis account aan te maken, zodat je de datingsite een beetje kunt leren kennen. Met het gratis profiel kun je een profiel maken, profielen zoeken en profielen bekijken. Wil je echt contact leggen met andere leden van de datingsite, dan heb je wel een betaald lidmaatschap nodig. De kosten van dit lidmaatschap zijn afhankelijk van de duur van het lidmaatschap en het feit of er aanbiedingen zijn om het lidmaatschap goedkoper af te sluiten.

De pluspunten van You For Me

Een pluspunt van de datingsite You For Me, is het feit dat deze datingsite erg overzichtelijk is. Het menu van de website spreekt voor zich, de datingsite is niet moeilijk om te begrijpen en om te gebruiken en je kunt je contacten gemakkelijk onderverdelen in vrienden, profielen die je wil bewaren (mijn selectie) en mensen die je op je zwarte lijst wil zetten. Een ander pluspunt van de website, is dat de datingsite veel extra functies heeft om leuke mensen te leren kennen. Het openen van virtuele deuren, het versturen van cadeaus en vele andere grappige functies: ze maken het online daten allemaal net wat leuker.

De minpunten van You For Me

Een klein minpunt van de datingsite You For Me, is dat je eigenlijk wel een betaald lidmaatschap nodig hebt om de website echt te kunnen gebruiken in je zoektocht naar liefde. Vind je het niet erg om te betalen voor online dating, dan heeft You For Me eigenlijk geen minpunten.

Het eindoordeel van You For Me

You For Me is een datingsite die je kunt gebruiken om allerlei vormen van liefde te vinden. De datingsite biedt enkele unieke functies aan en deze functies maken het online daten net wat leuker en spannender. Een geschikte datingsite voor mensen die het leuk vinden extra functies te gebruiken bij het online daten, minder geschikt voor mensen die liever niet te veel poespas willen zien in hun online zoektocht naar liefde.

 

6 Beoordeling
You For Me Review

You For Me biedt de mogelijkheid aan om eerst een gratis account aan te maken, zodat je de datingsite een beetje kunt leren kennen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
5.5
Klantenservice
6
Kosten
6

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review