Weetwiejeontmoet.be is een website die online dating combineert met een relatiebureau. De website wordt gerund door Kristien van Cauwenberge, een professional met diverse opleidingen op het vlak van persoonlijke ontwikkelingen. Haar jarenlange ervaring als relatiedeskundige zet ze graag voor je in om jou in contact te brengen met je ideale partner.

Weetwiejeontmoet.be: een korte introductie

Deze datingsite is een unieke datingsite door de combinatie van traditionele website voor online dating en een professioneel relatiebureau. De eigenaresse van de datingsite is een zeer ervaren relatiedeskundige en door de persoonlijke aanpak van de datingsite, is Weetwiejeontmoet.be heel anders dan andere datingsites. Pluspunt: een relatiebureau is niet betaalbaar voor iedereen, maar deze datingsite is dat wel.

De kosten

Ten eerste kun je Weetwiejeontmoet.be gebruiken als datingsite, waarbij je zelf op zoek gaat naar een ideale partner in het ledenbestand van de website. In dit geval moet je wel wat geld betalen om de datingsite te kunnen gebruiken, maar blijven de kosten beperkt. Wil je ook gebruik maken van de diensten van Weetwiejeontmoet.be als relatiebureau, dan ben je iets meer geld kwijt. Hoe veel je ongeveer moet betalen voor deze ondersteuning, is afhankelijk van de diensten die je afneemt. Voor het intakegesprek van Weetwiejeontmoet.be betaal je 35 euro, waarna het lidmaatschap een half jaar gratis is. Hierna betaal je 10 euro per maand, wat vrij voordelig is voor een goede datingsite als Weetwiejeontmoet.be. Voor professioneel advies met een consulent betaal je 50 euro per contact.

De pluspunten

Een pluspunt van Weetwiejeontmoet.be, is het feit dat deze datingsite een wat persoonlijker aanpak heeft dan veel andere datingsites. Een ander pluspunt van de website, is dat je eventueel ook gebruik kunt maken van de dienstverlening van Weetwiejeontmoet.be als relatiebureau. Dit is duurder dan het gewoon online daten, maar wel goedkoper dan het inhuren van een ander relatiebureau. Tot slot heeft deze site veel serieuze leden, waardoor je meer kans hebt echt een leuke partner te vinden voor een serieuze relatie via deze website.

De minpunten

Een minpunt van de datingsite, is dat de website zelf niet echt veel informatie bevat over de diensten van deze site. Wil je meer informatie over hun dienstverlening, dan moet je een telefoongesprek aanvragen of aangeven dat je wil Skypen met de datingsite. Dit is dan weer niet erg klantvriendelijk.

Het eindoordeel

Weetwiejeontmoet.be is een geschikte site voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie en hier echt de ideale partner voor willen vinden. De datingsite helpt je persoonlijk in je zoektocht naar liefde, waardoor je meer kans hebt op succes. De datingsite is niet erg duur en omdat je zelf kunt bepalen welke diensten je afneemt, bepaal je zelf de kosten van jouw online zoektocht naar liefde. Een minpunt van de datingsite is dat er niet veel informatie op de website van Weetwiejeontmoet.be staat. Heb je vragen over het online dating proces, dan moet je een telefoon- of Skypegesprek met de medewerkers van de datingsite aanvragen.

 

6 Beoordeling
Weetwiejeontmoet Review

Een pluspunt van Weetwiejeontmoet.be, is het feit dat deze datingsite een wat persoonlijker aanpak heeft dan veel andere datingsites.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review