Twoo is een dating- en sociaal netwerk in een! Op deze datingsite kun je in contact komen met single mannen en vrouwen uit tal van verschillende landen. Je kunt hierbij zoeken naar een nieuwe partner voor de rest van je leven, maar ook op zoek gaan naar een vriendschap! Het datingnetwerk richt zich sinds de oprichting in 2012 (opgericht in Duitsland) voornamelijk op jongeren, wat onder meer terug te zien is aan het feit dat Twoo zowel een website, als een app aanbiedt. Dit maakt het voor jongeren mogelijk om overal en altijd in contact te zijn met de matches die zij via Twoo hebben leren kennen.

Een eerste indruk van Twoo

Bij het openen van deze datingsite zal je direct opvallen dat Twoo geen datingsite pur sang is, maar dat het zich ook in de markt zet als sociaal netwerk voor jongeren. Na het aanmaken van een profiel kun je op verschillende manieren contact zoeken met andere leden van de datingsite. Maak bijvoorbeeld gebruik van de algemene chat, bekijk profielen van andere leden of stuur elkaar privéberichten om elkaar beter te leren kennen. Het is raadzaam om niet te hard van stapel te lopen, maar elkaar eerst beter te leren kennen. Niet iedereen is immers op zoek naar een nieuwe partner.

Met een Twoo Unlimited-account is het mogelijk om je onzichtbaar over de website te bewegen, wat betekent dat andere leden niet kunnen zien dat je hun profiel bezocht hebt. Dit geeft je meer privacy en voorkomt ongemakkelijke situaties. Sommige leden zullen je bijvoorbeeld een bericht sturen als ze zien dat je hun profiel bekeken hebt. Dit is niet altijd gewenst.

Van start met het aanmaken van een account

Om profielen van leden te kunnen bekijken of te kunnen chatten met leden van Twoo, dien je een account aan te maken. Het aanmaken van een account is gratis, waarna je van veel functies gebruik kunt maken. Mocht je na verloop van tijd meer mogelijkheden willen hebben, dan kun je kiezen voor een Twoo Unlimited-account of losse credits. Met deze credits is het onder meer mogelijk om je eigen profiel in de schijnwerpers te zetten, zodat je makkelijker gevonden zal worden door andere leden. De kans op een succesvolle match wordt hierdoor groter.

Een betaald lidmaatschap is niet direct noodzakelijk. Met een gratis lidmaatschap kun je namelijk veel functies gebruiken en is het zelfs mogelijk om dagelijks drie mensen te contacteren. Wanneer je meer berichten wil kunnen versturen dien je extra credits te kopen of een betaald lidmaatschap te nemen.

Weinig nadelen aan datingsite Twoo

Wanneer je op internet zoekt naar recensies over Twoo, zal je weinig negatieve ervaringen vinden. Wel wordt er regelmatig gesuggereerd dat Twoo je vrienden berichten toestuurt met het verzoek om zich net als jij aan te melden bij de datingsite. Allereerst is het voor je eigen privacy niet fijn als anderen weten dat je actief bent op Twoo, daarbij kan het ook voor je vrienden zelf vervelend zijn als ze voortdurend reclame toegestuurd krijgen zonder hierom gevraagd te hebben. Ook het afmelden van je account schijnt niet altijd even gemakkelijk te zijn volgens de recensies van bestaande leden.

Deze nadelen wegen echter niet op tegen de verschillende voordelen die deze site jongeren biedt. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikersvriendelijkheid van Twoo, wat je terugziet aan het feit dat je Twoo overal kunt gebruiken via je mobiele telefoon of tablet. Ook is Twoo meer dan een datingsite alleen! Je kunt hier nieuwe vriendschappen opbouwen met mensen van over de hele wereld. Wie weet wat er uit een dergelijke vriendschap kan ontstaan na verloop van tijd!

Ook de mogelijkheid om dagelijks drie gratis berichten te kunnen versturen en deel te nemen aan de chat, maakt dat Twoo erg populair is onder jongeren. Op veel andere online datingsites moet je voor het versturen van berichten een betaald lidmaatschap aanschaffen, waardoor veel jongeren afhaken. Door hun leeftijd willen ze vaak geen of nauwelijks geld uitgeven aan online dating. De kans is immers groot dat ze leuke matches vinden tijdens het uitgaan, op school, enzovoorts.

Start vandaag nog met het maken van nieuwe vrienden!

Heb je momenteel nog geen account bij Twoo? Maak een account aan en start vandaag nog met het maken van nieuwe vrienden binnen dit datingnetwerk. Het kan geen kwaad om een account aan te maken en je kunt deze op een later moment altijd weer verwijderen.

Het is aan te raden om in te loggen met je mailadres, in plaats van met je profiel op Facebook. Zo ben je ervan verzekerd dat je vrienden geen uitnodiging krijgen om zich aan te melden, tenzij je Twoo toestemming geeft om je adresboek uit te lezen.

 

6.5 Beoordeling
Twoo Review

Om profielen van leden te kunnen bekijken of te kunnen chatten met leden van Twoo, dien je een account aan te maken. Het aanmaken van een account is gratis, waarna je van veel functies gebruik kunt maken.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
7
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review