Rich and Fabulous is een online relatiebureau die zich volledig richt op singles met niveau. De datingsite is eigenlijk een mix tussen een traditioneel relatiebureau en een moderne datingsite, voor hopelijk nog meer succes bij het online daten. Meer over deze datingsite, lees je in deze uitgebreide review op deze pagina.

Rich and Fabulous: een korte introductie

Rich and Fabulous is geen grote datingsite. De datingsite heeft een ledenbestand met ongeveer driehonderd leden, wat betekent dat Rich and Fabulous een zeer exclusieve datingsite is. Het is geen massale datingsite zoals bijvoorbeeld Lexa of Parship, maar een datingsite die zich juist richt op mensen die een wat meer exclusieve datingsite zoeken om hun ideale partner te vinden.

Je kunt alleen lid worden van deze site als je bij de middenklasse of de hogere klasse van de maatschappij hoort. In het ledenbestand vind je bijvoorbeeld ambtenaren, zelfstandigen, bedrijfsleiders, bekendheden en zelfs professionele sporters. Een gewone arbeider wordt niet zomaar lid van Rich and Fabulous, want hier is de datingsite simpelweg te exclusief voor. Verder mag je alleen lid worden van deze site als je 21 jaar of ouder bent en niet ouder bent dan 70 jaar oud.

Wat Rich and Fabulous uniek maakt, is niet alleen het feit dat je hier niet zomaar binnen komt als lid. Wat de datingsite nog meer anders doet dan andere datingsites, is dat Rich and Fabulous vele extra’s aanbiedt aan de leden van de website. Zo kun je styling- en kledingtips krijgen van Rich and Fabulous, maar kun je ook gebruik maken van een personal matchmaker om leuke singles voor jou te zoeken in het ledenbestand van de datingsite. Het is zelfs mogelijk om persoonlijk af te spreken met een datingcoach voor extra ondersteuning bij het daten.

De kosten

Het is niet mogelijk om gratis lid te worden van Rich and Fabulous en dit komt simpelweg omdat de datingsite met een verplicht gratis profiel net wat exclusiever wil worden. Mensen tot 30 jaar oud kunnen een Young Standaard of een Young VIP lidmaatschap afsluiten. Ben je tot 40 jaar oud, dan kun je een Standaard Lidmaatschap afsluiten bij deze site. Ben je ouder dan 40 jaar, dan neem je een VIP Lidmaatschap of kun je een VIP Exclusive Lidmaatschap afsluiten bij de datingsite. Welk abonnement je ook neemt, de duur van dit abonnement is altijd twaalf maanden. De kosten van de lidmaatschappen van deze site variëren van 225 euro tot 1000 euro.

De pluspunten

Rich and Fabulous heeft vele pluspunten voor online daters. Meld je je aan voor deze datingsite om jouw ideale partner te vinden, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je vindt hier alleen serieuze online daters, aangezien er veel betaald moet worden voor het lidmaatschap van Rich and Fabulous zitten er geen fake leden in het ledenbestand.
  • Je krijgt altijd eerst een intake voor je lid wordt van Rich and Fabulous, om ervoor te zorgen dat alleen de juiste leden toegang krijgen tot de datingsite.
  • Je krijgt goede ondersteuning bij het online daten, van diverse coaches. Dit hoeft niet, maar het mag wel.
  • Je vindt hier alleen mensen van hoog niveau en met stijl, net zoals jij.

Een ander pluspunt is het feit dat het succespercentage van de datingsite rond de 80 procent ligt. Bij de meeste datingsites is dit percentage ongeveer 30 procent, dus je kunt Rich and Fabulous zeker een succesvolle datingsite noemen.

De minpunten

Sommige mensen zullen het een minpunt vinden dat de datingsite Rich and Fabulous alleen toegankelijk is voor bepaalde leden. Denk jij dat je binnen de doelgroep van de datingsite past, maar word je toch afgewezen? Dan kan dit echt vervelend zijn. Een ander minpunt van de datingsite is dat de kosten van Rich and Fabulous vrij hoog zijn. Voor een exclusieve datingsite moet je zeker wat willen betalen, want goedkoper dan 225 euro per jaar kun je niet uit zijn bij Rich and Fabulous.

Het eindoordeel

Rich and Fabulous is een geschikte datingsite voor mensen die welgesteld zijn, een bepaalde stijl hebben en graag daten met iemand die van hetzelfde niveau is. Een pluspunt van de datingsite is dat de website zich richt op een bepaalde doelgroep (voor sommige mensen kan dit ook juist een minpunt zijn) en dat de datingsite een hoog succespercentage heeft. Voor deze voordelen betaal je helaas wel hoge kosten, want bij bij deze datingsite ben je minimaal 225 euro kwijt voor een jaarabonnement.

 

6.5 Beoordeling
Rich and Fabulous Review

Het is niet mogelijk om gratis lid te worden van Rich and Fabulous en dit komt simpelweg omdat de datingsite met een verplicht gratis profiel net wat exclusiever wil worden.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
7
Klantenservice
6.5
Kosten
6

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review