Rendez-Vous is een van de populairste en grootste datingsites van België. Waar de meeste datingsites pas enkele jaren bestaan, werd deze datingsite al in het jaar 1997 opgericht. Dit betekent dat de datingsite vele jaren ervaring heeft in de markt en al vele jaren bij elkaar heeft gebracht. Meer weten over deze succesvolle datingsite? Lees dan meer over Rendez-Vous in deze uitgebreide review.

Rendez-Vous: algemene informatie over deze datingsite

Rendez-Vous is een ontzettend grote en populaire datingsite. Dagelijks komen er maar liefst 40.000 nieuwe profielen bij op de datingsite, stuk voor stuk van mensen die op zoek zijn naar een leuke partner om mee te daten of een serieuze relatie mee te starten. Het is niet voor niets dat er dagelijks zo veel nieuwe leden naar de datingsite getrokken worden. De website is zo populair onder online daters door het grote aantal leden in de drie regio’s van België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), de goede support van de redactie van de datingsite en het feit dat de datingsite ook een mobiele website heeft. Wil je online daten met je smartphone of tablet, dan is dit bij Rendez-Vous dus ook gewoon mogelijk.

Wat ook leuk is om te weten, is dat Rendez-Vous regelmatig evenementen organiseert om de singles van de datingsite samen te brengen. Denk hierbij aan het bezoeken van een bioscoop met een aantal singles van de datingsite, maar ook aan etentjes, meetings en zelfs sportieve activiteiten. De meeste activiteiten worden georganiseerd door de redactie van de datingsite, maar als lid van Rendez-Vous kun je zelf ook een evenement organiseren.

De kosten van Rendez-Vous

Meld je je aan voor Rendez-Vous, dan krijg je standaard toegang tot de datingsite met een gratis account. Met dit account kun je profielen zoeken en bekijken en vijf foto’s van jezelf posten. Wil je meer kunnen doen op de datingsite, zoals het echt zoeken van contact met andere leden, dan heb je een betaald profiel nodig. Zo kun je foto’s posten van jezelf, maar ook video’s op je profiel zetten, met andere leden chatten en privéberichten sturen naar leuke singles. Wil je serieus online daten, dan heb je hier eigenlijk wel het betaalde profiel van de datingsite voor nodig.

Voor het betaalde lidmaatschap van Rendez-Vous betaal je 15,90 euro per maand, 29,70 euro voor drie maanden of 45 euro voor zes maanden. Ook kun je ervoor kiezen om zeven dagen een betaald lidmaatschap af te nemen, waarbij je 4 euro per sms betaalt.

De pluspunten

Een groot pluspunt van Rendez-Vous is dat deze datingsite zo veel leden heeft, in alle drie de regio’s van België. Door het grote aantal leden van de datingsite, is de kans groot dat je leuke singles ontmoet en misschien zelfs wel in contact komt met je ideale partner. Bijkomend voordeel: je kunt de leukste singles van Rendez-Vous gemakkelijk vinden door gebruik te maken van de zoekfunctie van de datingsite. Je geeft zelf aan waar je op zoek naar bent in een leuke vrijgezel die bij jou past en de datingsite gaat voor je op zoek in het grote ledenbestand.

Een ander voordeel van de datingsite is dat Rendez-Vous ook leuke evenementen organiseert. Ben je online dating even zat, dan kun je naar een evenement van de datingsite gaan om hier leuke singles te ontmoeten.

De minpuntens

Een minpunt van Rendez-Vous is dat je met het gratis account van deze datingsite niet zo veel mogelijkheden hebt bij het online daten. Wil je echt leuke mensen leren kennen, dan moet je hier geld in investeren. Een ander minpunt van de datingsite is dat er ook veel gebonden mensen actief zijn, simpelweg omdat online dating ook voor hen aantrekkelijk kan zijn (om vreemd te gaan). Niet zo fijn als je single bent en echt op zoek bent naar andere singles, want dan moet je dus wel door de profielen van gebonden mensen heen om jouw ideale partner te vinden.

Het eindoordeel van Rendez-Vous

Rendez-Vous is een populaire en zeer grote datingsite met leden uit de drie regio’s van België. De datingsite is overzichtelijk, gemakkelijk te gebruiken en heeft zo veel nieuwe leden per dag, dat je er altijd wel leuke contacten op kunt doen. Daarnaast organiseert de datingsite ook evenementen, wat een groot pluspunt is voor mensen die het ook leuk vinden om op deze manier te daten.

Een minpunt van de datingsite is het feit dat je eigenlijk wel een betaald profiel nodig hebt om goed online te kunnen daten. Een ander minpunt is het grote aantal gebonden mensen op Rendez-Vous, waar je helaas doorheen moet om jouw ideale partner tussen de singles op de datingsite te kunnen vinden.

 

6 Beoordeling
Rendez-Vous Review

Meld je je aan voor Rendez-Vous, dan krijg je standaard toegang tot de datingsite met een gratis account.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
6

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review