Niet alleen jongere mensen, maar ook mensen van 50 jaar en ouder zijn op zoek naar de liefde. Ben jij ook een 50-plusser en vind je het fijn om een datingsite te gebruiken die zich helemaal op jouw doelgroep richt? Dan kun je je aanmelden bij de datingsite 50liefde.be. Deze datingsite richt zich volledig op mensen tussen de 45 en 65 jaar en helpt je graag om in contact te komen met leuke singles van jouw leeftijd.

50liefde.be: een korte kennismaking met deze 50-plus datingsite

De datingsite 50liefde.be is een 50-plus datingsite, wat betekent dat de leden met enkele uitzonderingen allemaal ouder zijn dan 50 jaar oud. Ben je zelf ook een 50-plusser en vind je het fijn om een datingsite te gebruiken met mensen die allemaal van jouw leeftijd zijn, dan is 50liefde.be een echte aanrader. Je hoeft niet om jongere profielen heen te kijken als je op zoek bent naar liefde, maar komt op dit online dating platform alleen in aanraking met mensen tussen de 45 en 65.

Volgens 50liefde.be is de verdeling mannen en vrouwen van de datingsite ongeveer gelijk, wat betekent dat je als vrouw net zo veel kans hebt om een leuke man te leren kennen als andersom. Hoeveel leden de datingsite dan precies heeft, is niet bekend. De datingsite zelf spreekt over een paar duizend actieve leden en wij denken dat dit ongeveer wel klopt. De datingsite is namelijk vrij populair en krijgt dagelijks wel een paar nieuwe leden.

De veiligheid en betrouwbaarheid van 50liefde.be

Het is belangrijk om gebruik te maken van een betrouwbare en veilige datingsite, zodat je online dating ervaring honderd procent positief is en je niet in de problemen kunt komen door online dating. Word je lid van 50liefde.be, dan weet je zeker dat je goed zit op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. De datingsite maakt gebruik van een beveiligde verbinding met SSL-certificaat (te herkennen aan https:// voor de url van de website, alle profielen van de datingsite worden gecontroleerd door de medewerkers en oplichters worden direct van de datingsite verwijderd. Ook garandeert de datingsite dat jouw gegevens veilig worden opgeslagen in de database, wat betekent dat jouw informatie niet zomaar op straat kan komen te liggen.

Het aanmaken van een account bij 50liefde.be

Voor je kunt beginnen met online daten bij 50liefde.be, heb je eerst een account nodig voor deze datingsite. Het aanmaken van een account bij deze datingsite voor 50-plussers is gelukkig erg gemakkelijk en zo gebeurd. Je vult alleen in wat je geslacht is, hoe je heet, welk e-mailadres je gebruikt en naar wat voor type man of vrouw je op zoek bent en je krijgt al een bevestigingsmail van de datingsite of je echt lid wil worden. Is dit het geval, dan klik je op de link in de mail en heb je officieel een account. Dit account vul je zo goed mogelijk in, zodat andere singles op de datingsite een duidelijk beeld krijgen van jou en je zo veel mogelijk berichtjes krijgt.

De maandelijkse kosten van 50liefde.be

Je kunt je gratis inschrijven bij de datingsite voor 50-plussers, maar dan kun je helaas niet alle functies van de datingsite gebruiken. Wil je dit wel, zodat je echt in contact kunt komen met andere leden van de datingsite? Dan heb je een betaald account met lidmaatschap nodig. Bij het afnemen van een betaald lidmaatschap bij 50liefde.be, heb je de volgende mogelijkheden:

  • Het Premium Lite lidmaatschap voor 24,99 euro per maand, 3 maanden geldig.
  • Het Premium Classic lidmaatschap voor 19,99 euro per maand, 6 maanden geldig.
  • Het Premium Comfort lidmaatschap voor 14,99 euro per maand, 12 maanden geldig.

Bepaal voor jezelf hoe lang je ongeveer betaald lid wil worden en neem het abonnement dat bij je past. Twijfel je tussen een lidmaatschap van 3 en 6 maanden? Neem dan het abonnement van 6 maanden, want dan ben je maandelijks toch 5 euro goedkoper uit.

Mobiel daten bij 50liefde.be

Helaas heeft 50liefde.be nog geen mobiele app om gemakkelijk te kunnen daten op een smarpthone of tablet. Wel heeft de website een mobiele versie, wat betekent dat mobiel daten alsnog mogelijk is.

Het verwijderen van een account bij 50liefde.be

Heb je jouw ideale partner gevonden op 50liefde.be, dan heb je geen account meer nodig op de datingsite. Je verwijdert jouw account door eerst naar ‘Mijn Account’ te gaan, om vervolgens op ‘Profiel aanpassen’ en ‘Profiel verwijderen’ te klikken. Nu krijg je een e-mail met bevestigingslink, waar je op moet klikken om jouw profiel officieel van de datingsite te verwijderen. Klik je niet op deze link, dan blijft het profiel bestaan.

Handig om te weten: de datingsite 50liefde.be bewaart jouw gegevens altijd drie maanden. Dit betekent dat als je spijt krijgt van je keuze om te stoppen met online daten, je binnen drie maanden nog gewoon terug kunt komen en je oude profiel kunt gebruiken op de datingsite.

 

7 Beoordeling
50liefde Review

Ben je zelf ook een 50-plusser en vind je het fijn om een datingsite te gebruiken met mensen die allemaal van jouw leeftijd zijn, dan is 50liefde.be een echte aanrader.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7.5
Kosten
7

Jouw mening is waardevol!

Schrijf een Review